27 Nisan 2024|Cumartesi,20:21:17
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.832 1,36
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
26 Eylül 2023 - 14:25
26 Eylül 2023 - 14:252 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Turizm otobüsüyle şehir turu: Unutamayacakları bir gün yaşadılar

akları bir gün yaşadılar Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen gezi programında engelli bireyler keyifli bir gün geçirdi.

Turizm otobüsüyle şehir turu: Unutamayacakları bir gün yaşadılar
Yön Bul Akademi


Büyükşehir Belediyesi’nden gezi kafilesini uğurlayan Başkan Ekrem Yüce, “Özel gereksinimli bireylerimizin sakarya’yı daha iyi tanımaları açısından büyük bir katkı sağlamış oldu. İnşallah yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği üyesi özel gereksinimli bireylere yönelik gezi programı düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin uğurladığı engelliler ve aileleri, çift katlı turizm otobüsüyle şehir turu yaptı. 60 kişilik kafile müzikler eşliğinde unutulmaz bir deneyim yaşarken, sakarya’nın güzelliklerini, Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımları yerinde görme ve inceleme fırsatı buldu.

Şehir turu

Büyükşehir Belediyesi önünden başlayan ve ilk olarak şehir turu yapan gezi kafilesi, sakarya Atatürk Stadyumu, sakarya Park ve Zipline parkurunu ziyaret etti. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nin istiridye mantarı üreteceği tesisi inceleyen engelliler ve aileleri, topraksız tarım yapılan Seracılık Mükemmeliyet Merkezi’nde üretim sürecine ilişkin bilgiler aldı. Orman Park'ta dondurma molası da veren katılımcılar, desteklerinden dolayı Başkan Ekrem Yüce’ye teşekkürlerini sundular.

Desteğimiz devam edecek

Engelli bireylerin sosyal yaşama katılmaları, aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmelerinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak özel gereksinimli bireylerimize yönelik hizmetlerimizi kesintisiz bir şekilde devam ettirmekte, engelleri hep birlikte aşmak için durmadan çalışmaktayız. sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği ile gerçekleştirilen bu organizasyon, bireylerimizin sakarya’yı daha iyi tanımaları açısından büyük bir katkı sağlamış oldu. İnşallah özel gereksinimli bireylerimizin ve ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç