28 Nisan 2024|Pazar,02:43:41
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.500 0,46
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
24 Şubat 2024 - 12:28
24 Şubat 2024 - 12:282 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Türk İş'in o pankartı kaldırıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya mitingi öncesi Gar Binası'na asılan Türk İş'in 'Vergide adalet istiyoruz' pankartı sabah saatlerinde kaldırıldı.

Türk İş'in o pankartı kaldırıldı
MARMARA GÖZ


Cumhurbaşkanı ve ak parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sakarya mitingi öncesi Gar Binası'na asılan Türk İş'in 'vergide adalet istiyoruz' pankartı sabah saatlerinde kaldırıldı. Türk-İş Sakarya Şube Başkanı Cemal Yaman, "İşçinin haklı olduğu ve yılda 1 maaşını kaybettiğini belirten bir pankartın ülkeyi yönetenlere verdiği rahatsızlığı kamuoyunun takdirine bırakıyor, ülkemizde çalışanlara uygulanan vergide adaletsizliği haykırıyoruz. " dedi.

Yaman açıklamasında şunları kaydetti:

"Türk-İş ülkemizde çalışanlara uygulanan adaletsiz vergi kanunu ile ilgili ülke çapında başlatmış olduğu şehir merkezlerinde vergide adalet istiyoruz mücadelemizi astığımız flamalar ile tepkimizi koymuştuk. 23 Şubat tarihinde sayın Cumhurbaşkanının sakarya ziyaretinde konuşma alanına yakın filanamızı ankaradan gelen bürokrat ve emniyet mensuplarını rahatsız etmiş sakarya emniyet görevlilerinden filamamızın kaldırılmasını talep etmişlerdir şube başkanı olarak beni aradılar bende flamayı kesinlikle kaldırmıyacağımızı belirttim maalesef flama emniyetçe sabah kaldırılmıştır.  İşçinin haklı olduğu ve yılda 1 maaşını kaybettiğini belirten bir pankartın ülkeyi yönetenlere verdiği rahatsızlığı kamuoyunun takdirine bırakıyor, ülkemizde çalışanlara uygulanan vergide adaletsizliği haykırıyoruz."

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç