27 Nisan 2024|Cumartesi,20:26:38
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.874 1,40
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
10 Ağustos 2023 - 15:25
10 Ağustos 2023 - 15:252 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Vali kaldırım için teşekkür mesajı

Sakarya Vakfıkebirliler Derneği Başkanı Yasin Kobal, Vali Çetin Oktay Kaldırım'ın Sakarya halkının kalbinde taht kurduğunu belirterek; "Kendisini inanıyorum ki daha güzel ve daha verimli bir hizmette devletine hizmet edeceğine inancımız tamdır" dedi.

Vali kaldırım için teşekkür mesajı
MARMARA GÖZ


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ile yeni Valiler Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre 57 ilin valisi değişti, 16 vali ise Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine atandı. Kararnameye göre Sakarya Valiliğine, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz getirildi. 3 yıl Sakarya’da görev yapan Çetin Oktay Kaldırım ise merkeze çekilerek Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine atandı.

Sakarya Vakfıkebirliler Derneği Başkanı yasin kobal, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım için teşekkür mesajı yayınladı.

Vali Kaldırım'ın Sakarya'ya çok fazla hizmeti bulunan, devlet adamı, milliyetçi, muhafazakar yapısıyla Sakarya halkının kalbinde taht kurduğunu belirten Kobal; "7'den 70 e herkesin sevgisini kazanmış, Sakarya'da dağ bayır demeden en ücra köşesinde ki vatandaşına gitmiş. Evine, tarlasına, bağına, bahçesine misafir olmuş. Devletin sıcak yüzünü herkesime götürmüş. Kişiliği ve vefası ile halkına hizmet etmiş bir devlet adamıdır.  Kahramanmaraş depreminde afetzedeler ile yardımda omuz omuza birlik içinde çalıştığımız sadece Sakarya'da değil deprem bölgesinde yaptığı çalışmalar ile hem devletimizi hemde Sakaryamızı çok başarılı şekilde temsil etmiştir. Valimize şahsım, yönetim kurulu üyelerim ve Sakarya'da yaşayan bir fert olarak teşekkürü bir borç bilirim. Her kim ki bu devlete aşk ile hizmet ederek 'vatan sevgisi imandandır' düsturu ile çalışmış tüm değerli devlet adamlarımıza da bu mesajımla tesekkur ederim. Kendisini inanıyorum ki daha güzel ve daha verimli bir hizmette devletine hizmet edeceğine ve daha güzel görevlerde Valimiz Çetin Oktay Kaldırım bey ile gururlanacagımıza olan inancımız tamdır. Rabbim kendisinden razı olsun. Her daim sevgi ve saygıyla anılacak olan valimize yeni görevinde başarılar dilerim" dedi. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç