27 Nisan 2024|Cumartesi,08:41:00
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.029 2,03
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
20 Şubat 2024 - 11:46
20 Şubat 2024 - 11:462 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Başkan Rahmi şengül mahallelere müjdeyle gidiyor

Erenler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Rahmi Şengül, mahalle ziyaretlerine müjdeler ile gidiyor.

Başkan Rahmi şengül mahallelere müjdeyle gidiyor
Toprak Turizm


Erenler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Rahmi Şengül, ilçe genelinde ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Şengül, STK ve esnaf ziyaretleri ile başlayan programlarına gün içerisinde ev toplantıları ve hane ziyaretleri ile devam ediyor. Başkan Şengül, akşamları ise kahve ziyaretlerinde mahalleliler ile buluşuyor.
 
CUMHUR İTTİFAKI
 
Ziyaretlerde erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül’e AK Parti erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, MHP İlçe Başkanı Mustafa Tamer, meclis üyeleri ve parti yöneticileri de eşlik ediyor. Başkan Şengül, Cumhur İttifakı olarak erenler’de birlik ve beraberlik içerisinde en yüksek oyu almak için çalıştıklarını vurguluyor.
 
DOĞALGAZ MÜJDESİ
 
Yazılı ve Ekinli Mahallelerini ziyaret eden Başkan Rahmi Şengül; “Bu akşam AGDAŞ yetkililerimiz ile buradayız. Horozlar, Yazılı ve Ekinli Mahallelerimize doğalgazın gelmesi için AGDAŞ ile girişimlerde bulunmuş ve ciddi mesafe kat etmiştik. Horozlar Mahallemizde doğalgaz çalışmaları başladı ve hızlı şekilde devam ediyor” dedi.
 
SOSYAL ALANLAR
 
Başkan Şengül, “1 Mart 2024 tarihi ile de inşallah Yazılı Mahallemizde doğalgaz için AGDAŞ ile ilk kazmayı vuruyoruz. Akabinde çalışmamız Ekinli Mahallemizde devam edecek. Tabi ki de mahallelerimizde çalışmalar bunlar ile sınırlı kalmayacak, yeni sosyal alanlar başta olmak üzere birçok çalışmayı hayata geçireceğiz” dedi.
 
TEŞEKKÜR
 
Başkan Şengül, “Bizleri gittiğimiz her mahallemizde bağrına basan hemşehrilerimize, muhtarlarımıza ve partimizin mahalle temsilcilerine teşekkür ediyorum. Biz sizlere söz veriyoruz. Biz erenler’imiz için durmadan ve yorulmadan aşk ile çalışacağız. Çalışmaların güzel ilçemiz erenler’imize hayırlı olmasını diliyorum.
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç