29 Nisan 2024|Pazartesi,10:13:16
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 29.04.2024
DOLAR
32,4263 0,03
EURO
34,7992 0,17
ALTIN
2.430,85 0,32
BİTCOİN
$62.123 2,86
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
20 Kasım 2023 - 09:50
20 Kasım 2023 - 09:502 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

BBP Lideri Destici, Sakarya'da partiye katılanlara rozet takacak

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, yeni il binasının açılışı için 23 Kasim Perşembe günü Sakarya'ya gelecek.

BBP Lideri Destici, Sakarya'da partiye katılanlara rozet takacak
Yön Bul Akademi


bbp Genel başkanı Destici, perşembe günü sakarya İl Teşkilatı'nın yeni binasının açılışını yapacak. sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve SATSO'yu ziyaret edecek olan Mustada Destici, teşkilatın düzenlediği partiye yeni katılan üyelerin rozet takma törenine katılarak dava ve yol arkadaşları ile bir araya gelecek.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan bbp MKYK üyesi Yasin Kopal, Genel Başkan Destici'nin büyük Kurultay sonrasında Sivas'ta yapılan Filistin mitingi sonrası sakarya'ya gelecek olmasının kendilerini ve teşkilatı çok mutlu ettiğini söyledi.
Kopal; "sakaryamızın insanları şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve Genel Başkanımız mustafa destici beyefendiye olan sevgisini ve onlara olan gönül bağını biliyoruz. Bizler ve il yönetimi, ilçe yönetimlerimiz, sakaryalı hemşerilerimiz ile güzelce ağırlamak için tüm hazırlıklarımızı yaptık. İnşallah bu program için partimize yeni katılacak yol arkadaşlarımız ile sakarya'da güçlü bir teşkilat yapısıyla sakarya halkımıza hizmet ederek onların yüreklerine hitap edeceğiz" dedi.

Öte yandan bu gelişmelerin yaşandığı süreçte MKYK üyesi Yasin Kopal'ın partiye hareket kazandırması ve genel merkezdeki etkisinin önemli olduğu, bu ziyaretle pekişmiş olacak. Önümüzde ki günlerde yapılacak yerel seçimlerde sakarya'da birçok ilçede sürpriz yapacak parti bbp olacağı dilendiriliyor.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç