02 Mayıs 2024|Perşembe,18:36:20
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 02.05.2024
DOLAR
32,3736 0,33
EURO
34,7185 0,25
ALTIN
2.397,25 1,05
BİTCOİN
$59.279 3,89
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
27 Nisan 2023 - 09:31
27 Nisan 2023 - 09:312 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Milletimize aşkla hizmete devam edeceğiz

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Akif Adnan Dizer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe ziyaretlerinde konuşan Kılıç, "AK Parti'nin mayasında millete aşkla hizmet etmek var. Biz milletimize aşkla hizmete devam edeceğiz" dedi.

Milletimize aşkla hizmete devam edeceğiz
Yön Bul Akademi


İLÇE ZİYARETLERİ

14 Mayıs seçimlerine doğru ak parti'nin milletvekili adayları seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. ak parti sakarya Milletvekili Adayı Kürşat Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Gittiği ilçelerde ak parti İlçe Teşkilatı ile birlikte vatandaşlarla buluşan Kılıç, ak parti'nin Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatırken 14 Mayıs seçimlerinin öneminden bahsederek destek istiyor. Kılıç ayrıca gittiği ilçelerde esnaf ve vatandaş ziyaretleri ile birlikte ahde vefa çalışmaları kapsamında partide daha önce görev almış isimleri ve ilçelerin kanaat önderlerini de ziyaret ediyor.

sakarya AK PARTİ DÖNEMİNİN ESERLERİ İLE DOLU

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için büyük önem taşıdığını ifade eden Kılıç, "14 Mayıs'ta halkımız sandığa giderek iradesini ortaya koyacak. Bu seçimin ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Halkımıza Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sağladığımız kazanımları, kat ettiğimiz mesafeyi ve milleti hizmetle buluşturduğumuz çalışmaları anlatıyoruz. İnsanlarımız yaparsa ak parti yapar diyor. sakarya'nın dört bir yanı ak parti döneminin eserleri ile dolu. Sağlığından eğitimine, sosyal alanlarından, kamu binalarına, yollarından belediye hizmetlerine kadar sakarya, ak parti'nin istikrar siyasetinin her detayını yansıtıyor" dedi.

 
HİZMET ETMEYE DEVAM

Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz diyoruz ki lider masa başında değil iş başında belli olur. Sayın Cumhurbaşkanımız bir takım masaların pazarlıkları içinde seçime gitmiyor. Gücünü halkından, davasından ve ülkesine olan sevgisinden alarak, siyasetini bu ülkenin menfaatlerinden yana yapıyor. Karşımızda yer alan ittifakın bu süreçte neler yaptığını, söylemlerini, gizli ve açık ortaklarının gerçek yüzlerini çok iyi gördük. Milletimiz her şeyin farkında. ak parti'nin mayasında millete aşkla hizmet etmek var. Biz milletimize aşkla hizmete devam edeceğiz" diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç