27 Nisan 2024|Cumartesi,08:57:49
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.973 2,42
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
01 Mart 2024 - 13:15
01 Mart 2024 - 13:152 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Suda tüm abonelere yüzde 50 indirim sözü

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, Türkiye'de suyu en pahalı kullanan 4. büyükşehir olduklarını belirterek; "Hamam işletir gibi su faturası ödüyoruz. bu faturaların hesabı 31 Mart'ta bu millet tarafından görülecektir" dedi.

Suda tüm abonelere yüzde 50 indirim sözü
Yön Bul Akademi


Büyükşehir Belediye başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, Sakarya'nın suyu en pahalı tüketen dördüncü büyükşehir olduğuna dikkat çekti.
'su faturaları elektrik faturalarını geçti' diyen Ayhan, şunları söyledi;
Halkımız yüksek faturalardan şikayetçi. Hamam işletir gibi su faturası ödüyoruz. Millete zorla ödetilen bu faturaların hesabı 31 Mart'ta bu millet tarafından görülecektir."

"suDAN UCUZ SÖZÜNÜ" TARİHE GÖMDÜLER

İnsan için suyun hayat olduğunu ve en önemli ihtiyaç olduğunu kaydeden Ömer Abdullah Ayhan; "Bizler geçmişte Milli Görüş belediyeciliğinde ilk işimiz vatandaşımıza suyu en ucuz ve en sağlıklı şekilde içirmek olmuştu. Fakat 20 yıldır bu şehri yönetenler. 'sudan ucuz' sözünü tarihe gömdüler. İşin suyunu çıkarttılar" ifadesini kullandı.

su GÖLDEN DEĞİL ÇÖLDEN GELİYOR SANKİ

su kaynakları yönünden en zengin olan şehirde suyun bu kadar pahalı olmasının şehrin iyi yönetilmediğinin en büyük göstergesi olduğuna vurgu yapan Ayhan, şunları belirtti; "
'Ekmek elden su gölden' denir. bizim Sakaryamızda su gölden değil sanki çölden geliyor. Sakaryamızda su kaçak kayıp oranı yüzde 50 . Yani suyun yüzde 50'sini şebekede kaybediyoruz. Bu üzerinde ciddi ciddi düşünülmesi gereken bir meseledir."

HERKESİN faturaSINA %50 İNDİRİM YAPACAĞIZ

saadet partisi Büyükşehir Belediye başkan adayı Ömer Abdullah Ayhan, Sakaryalıları yüksek su faturalarından kurtaracaklarını belirtti. Sadece 65 yaş üstü ve dar gelirlilere değil tüm abonelere yüzde 50 indirim yapacaklarını aktaran Ayhan; "

'su sebildir' diyerek mahallesine su çeşmeleri yapan su medeniyetinin torunları olarak bizler, Sakarya halkımızı yüksek su faturalarından kurtaracağız. Sadece 65 yaş üstü ve dar gelirlilere değil tüm abonelerimize %50 indirim yapacağız. İndirim yapmakla kalmayıp 1 yıl boyunca da hiçbir şekilde asla zam yapmayacağız" şeklind ekonuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç