27 Nisan 2024|Cumartesi,13:16:19
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.974 2,31
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
25 Şubat 2024 - 16:18
25 Şubat 2024 - 16:184 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Yusuf Alemdar'dan öğrencilere ulaşımda yüzde 54 indirim sözü

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Erenler Bekirpaşa’da vatandaşlarla buluştu.

Yusuf Alemdar'dan öğrencilere ulaşımda yüzde 54 indirim sözü
MARMARA GÖZ


 Alemdar, “Tarımsal üretim yapan çiftçiyi desteklemek üzere Çiftçi Destek Kartı ile yakıt ve tohum desteği sağlayacağız. İlkokul ve ortaokula giden çocuklarımız belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanacak. Lise ve üniversite öğrencilerimize de yüzde 54 indirimli ulaşım imkanı sağlayacağız. İnşallah yeni dönemde projelerimizi bir bir hayat geçireceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı Sakarya büyükşehir belediye başkan adayı yusuf alemdar, seçim çalışmaları kapsamında erenler Bekirpaşa’yı ziyaret etti. Burada vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Alemdar, yeni döneme dair önemli mesajlar verdi.

Yoğun katılımla gerçekleşen programa erenler Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rahmi Şengül, AK Parti erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, MHP erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Halit Yaylalı, İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Armağan ve Önceki dönem erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk katıldı.

Dua ve desteklerinizi bekliyoruz

AK Parti İlçe Başkanı Ömer Barik, “Hem Sakarya’mız hem de ilçemiz olarak önemli bir seçime giriyoruz. Bu noktada sizlerin destekleri bizim için çok kıymetli. Bekirpaşa bu akşam yine coşkusuyla heyecanımıza ortak oldu. Hepinize teşekkür ediyor, 31 Mart’ta sizlerin duasını ve desteklerini istiyoruz” diye konuştu.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Tamer ise, “Bizim çizgimiz belli. Sayın liderlerimiz Cumhur İttifakı’nın, bu kutlu davanın geleceğe taşınması noktasında güçlü bir irade ortaya koydular. Bizlerde bu davaya sahip çıkarak saha çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak hem Yusuf başkanımıza hem de Rahmi başkanımıza desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Bu coşku sandıklarda iradesini gösterecektir

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “Bu akşam Bekirpaşa’da coşku var. İnşallah bu coşku Cumhur İttifakı’nın güçlü iradesini 31 Mart’ta sandıklarda gösterecektir. Yusuf başkanımız erenler’i çok iyi bilen ve burada yaşamış olan bir aday ve kendisi çok kıymetli bir şahsiyet. Teşkilatlar olarak erenler ilçemizde en yüksek oyu alacağız. Buna yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.
Bu topraklarda birlikte büyüdük

Program konuşan Başkan Adayı Alemdar, “Bekirpaşa’nın bu coşkusuna ve heyecanına teşekkür ediyorum. İlk günden itibaren her aşamada bizlerle birlikte oldunuz. Siyasetin bir günlük olmadığını, bunun bir kardeşlik davası olduğunu bana Bekirpaşa öğretti. Hepinizden Allah razı olsun. İnsan evinde olunca mutlu olur. Bende bu akşam hem duygulu hem de mutluyum” diye konuştu.

Sorunları çözecek ve hayal ettiğimiz günlere kavuşacağız

Konuşmasında yeni döneme ilişkin mesajlar veren Alemdar, “Bizler bu bölgenin sorunlarını çok iyi biliyoruz. İnşallah sorunları çözecek ve hayal ettiğimiz günlere kavuşacağız. Bugün seçim beyannamemizi açıkladık. Dedik ki bayrağı aldığımız yerden çok daha ileri götüreceğiz. Çiftçinin, sanayicinin, esnafın ve üreticinin yanında olacağız. Kimsesizin, yaşlılarımızın, çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olacağız. Biz kimsesizin kimi olmak için yola çıktık. Bekirpaşa’da altyapı problemi kalmayacak. İlkokul ve ortaokula giden çocuklarımız belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanacak. Lise ve üniversite öğrencilerimize de yüzde 54 indirimli ulaşım imkanı sağlayacağız. İnşallah yeni dönemde projelerimizi bir bir hayat geçireceğiz” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç