27 Nisan 2024|Cumartesi,12:57:14
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.997 2,18
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
22 Ocak 2024 - 22:59
22 Ocak 2024 - 22:592 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Yusuf Alemdar seçim çalışmalarına hızlı başladı

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Sakarya’nın çıtasını ve markasını güçlendirmek üzere çalışacaklarını belirterek; "İnşallah Cumhur İttifakı olarak hep birlikte bu ipi en önde göğüsleyeceğiz" dedi.

Yusuf Alemdar seçim çalışmalarına hızlı başladı
Yön Bul Akademi


Yusuf Alemdar, adapazarı ve erenler ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Alemdar ilk olarak Elegante Kafe'de adapazarı Teşkilatı'na katkıda bulunmuş partililerle bir araya geldi. Programa TBMM KEFEK Komisyonu Başkanı Çiğdem Erdoğan ve Milletvekili Ali İnci de katıldı. Alemdar daha sonra adapazarı Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Mutlu Işıksu’yu makamında ziyaret edip fikir alışverişinde bulunan Yusuf Alemdar, belediye personeliyle sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

GÖNÜLLERE DOKUNMAK

Daha sonra beraberindeki heyet ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi adapazarı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Alemdar, ittifaktan memnuniyetlerini dile getirirken, desteklerinden dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Sakarya için canla başla çalışacaklarını belirten Alemdar, “Bu şehirde il başkanlığı ve Serdivan Belediye Başkanlığı yapmak bize nasip oldu. Bu süre zarfında Sakarya'nın her yerindeki meselelerine hakim olduk. Merkezi iktidarda çözülmesi gerekenleri çözmeye gayret gösterdik. Şimdi de artık büyükşehir belediyesiyle bu meseleleri çözme noktasında irademizi ortaya koyacağız. İnşallah bunu hem büyükşehir belediye başkanı olarak hem de 17 ilçenin tamamıyla hayata geçireceğiz” dedi.

Ziyaretlerin ikinci durağı olarak belirlenen erenler’de Ak Parti İlçe Başkanlığında teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelen Alemdar, her kesimden seçmenin gönlüne dokunmak için yola çıktıklarını belirtti.

Adapazarı Muhtarlar Derneği ve AK Parti adapazarı İlçe Teşkilatı'nı da ziyaret eden Alemdar “Sakarya’nın çıtasını ve markasını güçlendirmek üzere birlikte çalışacağız. Karşılaşacağımız engeller, sorunlar olsa da aldırmadan, yorulmadan, durmadan, usanmadan çalışacağız. İnşallah Cumhur İttifakı olarak hep birlikte bu ipi en önde göğüsleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç