27 Nisan 2024|Cumartesi,14:05:56
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.784 2,05
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
26 Mart 2024 - 17:47
26 Mart 2024 - 17:473 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Yusuf Alemdar’dan Erenler’de hizmet vurgusu

Erenler’de 5 farklı mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Alemdar, “Erenler’in tüm mahallelerinde ihtiyaçları tespit ederek, yeni yatırımları hayata geçireceğiz. İnşallah yeni dönemde gerek Erenler’de gerekse şehrimizin tamamında kalkınma hamlelerimizden, eser ve hizmetlerimizden istifade etmeyen ne bir ilçemiz ne bir mahallemiz kalacak. Hep birlikte Sakarya’nın geleceği için durmadan çalışacağız” dedi.

Yusuf Alemdar’dan Erenler’de hizmet vurgusu
Toprak Turizm


Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar, seçim çalışmalarına erenler’de devam etti. Oldukça yoğun geçen programlarda, Değirmendere, Çaybaşı Yeniköy, Kayalar Reşitbey, Kayalar Memduhiye ve Çaykışla mahalleleri ziyaret edildi. Kahvehane ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Alemdar, görüş ve taleplere kulak verdi. Programlara erenler Belediye Başkanı ve Başkan adayı Rahmi Şengül, AK Parti erenler İlçe Başkanı Ömer Barik ve MHP erenler İlçe Başkanı Mustafa Tamer katıldı.

Aramızdaki kardeşlik bağını güçlendireceğiz

Programda konuşan erenler Belediye Başkanı ve Başkan adayı Rahmi Şengül, “Önümüzdeki dönem için projelerimizi açıkladık. İlçemizdeki tüm mahallelerimizi kapsayacak projelerimiz var. Kapalı spor salonundan sağlık ocağına, sosyal donatı alanlarından parklara, altyapıdan üstyapıya kadar birçok projemiz var. İnşallah yeni dönemde Yusuf başkanımızın destekleriyle çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdüreceğiz. Doğalgazla ilgili çalışmalar devam ediyor en kısa zamanda bu çalışmaları da sonuca ulaştıracağız. Bu akşam burada sizleri ziyaret etmek istedik. Görüş ve talepleriniz bizler için önemli. İnşallah 31 Mart sonrası daha sık bir araya gelerek aramızdaki kardeşlik bağını daha güçlendireceğiz” diye konuştu.

Erenler’de gerçekleştirilecek çalışmaları yakından takip edeceğim

Konuşmasında verilen sözlerin bir bir yerine getirileceğini vurgulayan Alemdar, “16 ilçemizin tamamını birçok defa gezdim. Gezdiğim her yerde samimiyet gördüm. Bize dua edenlere karşı mahcup olmamak için, onların yüzünü kızartmamak için var gücümüzle çalışacağız. erenler’in tüm mahallelerinde ihtiyaçları tespit ederek, yeni yatırımları hayata geçireceğiz. İnşallah yeni dönemde gerek erenler’de gerekse şehrimizin tamamında kalkınma hamlelerimizden, eser ve hizmetlerimizden istifade etmeyen ne bir ilçemiz ne bir mahallemiz kalacak.

Rahmi başkanımız da projeleriyle erenler’e yeni bir ivme kazandıracaktır. Şunu net bir şekilde ifade etmeliyim ki her birini yapacak gücümüz, bilgi birikimi ve tecrübemiz var. Burada önemli olan sizin güçlü desteğiniz. İnşallah sizlerin desteği ile 31 Mart’taki yerel seçimlerden en güçlü şekilde çıkacağız” dedi.

Eksikleri tamamlamak bizim görevimiz

Alemdar konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, “Gece gündüz sizlerin hizmetinizde olacağız. Bu akşam sizi böyle görünce mutlu oldum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Bunu asla unutmam. Şimdi önemli bir seçim arifesindeyiz. Bu vesileyle sizlerin nezdinde tüm hemşehrilerimizi 31 Mart günü sandıklara giderek, oy vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç