28 Nisan 2024|Pazar,20:41:20
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.626 1,03
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
02 Aralık 2023 - 21:11
02 Aralık 2023 - 21:113 dakika da okunur 3 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
3 yorum

Taner Taşkından Sakaryalı hakem Burak Olcar'a sert sözler

Bandırmaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Tuzlaspor maçının hakemi Sakaryalı Burak Olcar'a verdiği kararlardan dolayı tepki gösterdi.

Taner Taşkından Sakaryalı hakem Burak Olcar'a sert sözler
Yön Bul Akademi


sakaryaspor'un eski teknik direktörü olan Taner Taşkın"Böyle kararlar tamamen skandal. Bu maç ciddi anlamda araştırılsın. Son zamanlarda böyle bir maç hoca olarak oynamadım" dedi.

Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Bandırmaspor deplasmanda karşılaştığı Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, maçın hakemi hakkında olay sözler söyledi.

'Bu maç ciddi anlamda araştırılsın. Son zamanlarda böyle bir maç hoca olarak oynamadım' diyen Taşkın; "
Galibiyet parolasıyla geldik, 1 puanla dönüyoruz. Buna da şükür ediyoruz. futbolun hiç konuşulmayacağı bir gündeyiz. Baştan sonra baktığını zaman sahanın zeminini mi anlatayım, rüzgarı mı anlatayım, hakemin verdiği kararları mı anlatayım. futbol hayatım boyunca böyle bir maç oyunculuğum dahil hiç oynadım. Bu kadar yanlı kararlar, oyuncuya mobbing uygulamak. İlk yarı bizim takımımız bu kötü zemine rağmen çok iyi oynadı. 2 tane net pozisyon bulduk. Penaltı oldu, tamam dedik. 2. penaltının uzaktan yakından alakası yok. VAR da çevirmiyor. Onu da kaçırdılar. Tam oynamak istiyoruz, bütün takdir hakları rakibe verdi. İkinci yarı takımım bir şey vermedi ama benim yöneten arkadaşa karşı inancım kalmadı. Böyle kararlar tamamen skandal. Bu maç ciddi anlamda araştırılsın. Son zamanlarda böyle bir maç hoca olarak oynamadım. Milyonlar veriyor, takımlar kuruluyor. Çok ciddi paralar veriliyor. Bu şekilde yöneterek birilerini emeğini bir tarafa vermek ayıp geliyor. Biz böyle ilerleyemeyiz. Bunları konuşurken utanıyorum. Hakkımızı arayacağımız bir yer olması lazım. Maçın hakem gözlemcisini nasıl bir rapor vereceğini merak ediyorum. Üzgünüz, az kalsın mağlup oluyorduk. 1 puan bize moral oldu. Tuzlaspor ile 50 maç oynasak 49’nu biz kazanırız. Şartlar böyle olunca yapacak bir şey kalmıyor. Rakip takıma bir şey demiyorum. Sıkıntı yaşıyorlar. hakem de yanlarına geçince daha rahat oynadılar. 1’er puan aldık. Halimize şükrediyoruz" dedi.

MAÇI 3 DAKİKA ERKEN BİTİRMİŞTİ

Öte yandan maçın hakemi Burak Olcar, geçen sezon oynanan Erzurumspor-Altay maçını uzatmalarda 3 dakika erken bitirmiş. Uyarı sonrası hatasını fark eden Olcar, soyunma odasına yönelen oyuncuları sahaya çağırıp kalan 3 dakikayı oynatmıştı.
 

YORUMLAR (3)
Hasan Has
Hasan Has

Müsabakayı izleyenler arasındaydım. ikinci penaltı belki tartışılabilir ama bu pozisyon var danda dönmedi.benim sonradan ağır çekimde izlediğim kadar.penaltıyı yapan oyuncu sağ ayağını rakibine taktıktan sonra sol ayağı ile dokunuyor.Takımların her ikiside çok kötü futbol oynadı.Hocanın serdinişleri kendini kurtarma çabalarıdır.Hakemde bu pozisyon harici oyunun neticesini değiştirecek bir hata yapmadı.hakemi karalamak en kısa yoldan kendini kurtarmaktır,yazık...

CEVAPLA

Ali Ekber
Ali Ekber

Her iki takımda çok kötüydü. Sahanın en iyisi hakemi. Panaltılarda doğru verilmiş kararları.

CEVAPLA

Ahmet Can
Ahmet Can

Biz başka maçımı seyrettik acaba. Futbolmu oynadında hakemi eleştiriyorsun. Tüm penaltı kararları doğruydu.

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç