Marmara Göz
15 Mayıs 2024|Çarşamba,21:34:13
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 15.05.2024
DOLAR
32,2051 0,18
EURO
35,0584 0,22
ALTIN
2.470,45 0,99
BİTCOİN
$65.356 6,58
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
01 Mayıs 2024 - 13:46
01 Mayıs 2024 - 13:462 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Mutlu Işıksu mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Karadavutlu, Aşırlar ve Nasuhlar mahallelerinde gerçekleştirdikleri ziyaretlerde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mutlu Işıksu mahalle ziyaretlerine devam ediyor
MARMARA GÖZ


Işıksu ve Çağlayan Mahallelerde

adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Karadavutlu, Aşırlar ve Nasuhlar mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle buluştu. Ziyaretlere ak parti adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, teşkilat mensupları, muhtarlar ve meclis üyeleri de katıldı.

Işıksu’dan Teşekkür

Ziyaretlerde mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda bir araya gelen Başkan Işıksu, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, muhabbet ve samimiyetin paylaşıldığı güzel buluşmalarda mahalle sakinlerine teşekkür etti. Başkan Işıksu, "Birlik ve beraberliğin kıymetini bir kez daha hissettiğimiz bu güzel buluşmalarda, mahalle sakinlerimize gösterdikleri ilgi ve  her zamanki destekleri  için kalpten teşekkürlerimi iletiyorum. Birlikte daha ileriye..." ifadelerini kullandı.

Doğrudan İletişim

ak parti adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ise yaptığı açıklamada, "Mahalle ziyaretlerinde bulunmak, milletimizle doğrudan iletişim kurmak bizim için son derece önemli. Mutlu Başkanımızla birlikte mahalle sakinlerimizle  bir araya gelerek sorunları dinledik ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Bu tür etkinlikler, toplumsal dayanışma ve birlik ruhunu pekiştiriyor. Çok çalışmaya devam" şeklinde konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç