Kurban Bayramı -  1 2024
Kurban Bayramı -  2 2024
15 Haziran 2024|Cumartesi,23:57:17
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 15.06.2024
DOLAR
32,7682 1,53
EURO
35,0901 0,53
ALTIN
2.459,44 2,86
BİTCOİN
$66.120 0,60
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
22 Mayıs 2024 - 15:41
22 Mayıs 2024 - 15:412 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Akyazı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde spor proje sınıfı açıldı

Akyazı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde spor proje sınıfı açıldı. Okuldan mezun olan öğrenciler lise diplomasının yanında Yardımcı Antrenör belgesi de alabilecek.

Akyazı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde spor proje sınıfı açıldı
Toprak Turizm


akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kasım Adem Altun, akyazı Anadolu İmam hatip Lisesi Müdürü İbrahim Kalkan,  Okul Aile Birliği Başkanı Adem Aydın, akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Eğitim Uzmanı Recep Kodalak, akyazı AKİMDER Derneği Başkanı Recep Kırlak’ın katkıları ile Sakarya'da ilk kez spor proje sınıfı açıldı.
akyazı Anadolu İmam hatip Lisesi'nde açılan kez spor proje sınıfı ile gençlerin ders dışı zamanlarını aktif olarak değerlendirmek, onları kötü alışkanlıklardan koruyarak sosyal yönlerini güçlendirmek, spora yönelmek isteyen gençlerin yatkınlıklarını belirleyerek milleti ulusal arenada temsil gücüne sahip hedef odaklı sporcular yetiştirmek amaçlanıyor.

proje sınıfının açılış protokolü İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kasım Adem Altun tarafından imzalandı.
İmzalanan protokol sayesinde spora meraklı gençler, akyazı Anadolu İmam hatip Lisesi bünyesinde spor eğitimi alabilecek.

Okuldan mezun olan öğrenciler lise diplomasının yanında Yardımcı Antrenör belgesi de alabilecek.

Proje kapsamında İlçe içinden yada dışından gelen öğrenciler için ücretsiz pansiyon imkanı da bulunuyor.

Uygulamalı spor dersleri, akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne bağlı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksinde yapılacak.

Spor proje sınıfı için yapılacak olan yetenek sınavına ön kayıtlar; akyazı Anadolu İmam hatip Lisesine ait internet sitesinden ve akyazı Anadolu İmam hatip Lisesine ait sosyal medya hesaplarında bulunan ön kayıt linklerinden yapılabilecek.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç