Marmara Göz
05 Mayıs 2024|Pazar,02:31:46
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 05.05.2024
DOLAR
32,3374 0,07
EURO
34,8108 0,06
ALTIN
2.390,60 0,26
BİTCOİN
$63.924 1,34
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaBÖYLE ADAK OLMAZ!4 dakika da okunur
25 Nisan 2024 - 12:22
25 Nisan 2024 - 12:222 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Adapazarı için aşkla çalışmaya devam

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, yerel seçimlerin hemen ardından saha ziyaretlerini sürdürürken mahalle ziyaretlerine tekrar başladı.

Adapazarı için aşkla çalışmaya devam
MARMARA GÖZ


Üç Mahallede Ziyaret

Başkan Işıksu'nun Çağlayan, Kavaklıorman ve Turnadere ziyaretlerine, AK Parti adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ve teşkilat mensupları ile meclis üyeleri de katıldı. Mahalle sakinleriyle yapılan görüşmelerde, hemşehrilerin talepleri ve beklentileri detaylı bir şekilde ele alındı. Başkan Işıksu, görüşleri dikkate alarak belediye hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulması için gayretle çalışmayı sürdüreceklerini vurguladı.

Kararlı Çalışma Sürecek

Ziyaretler sırasında, mahallelerdeki gelişmeler ve ihtiyaçlar üzerine karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Başkan Işıksu, şehir insanının katılımı ve desteğiyle daha güçlü bir adapazarı'nın inşası için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti. adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, yaptığı açıklamada, "Hemşehrilerimizin seçim sürecinde bize gösterdiği destek ve ilgi için şükranlarımızı sunuyoruz. Mahalle ziyaretlerimizle bu desteğe teşekkür etmek istiyoruz. Birlikte daha güzel bir adapazarı için çok çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Doğrudan İletişim

AK Parti adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan ise, "Mahalle ziyaretlerimiz, milletimizle doğrudan iletişim kurmamızı sağlıyor. Hemşehrilerimizin taleplerini dinleyip, çözüm odaklı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birlikte daha güçlü bir adapazarı için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç