27 Nisan 2024|Cumartesi,16:48:56
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.194 1,29
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
23 Şubat 2024 - 16:28
23 Şubat 2024 - 16:282 dakika da okunur 1 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
1 yorum

Tever'den Mitinge Davet

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, tüm Sakaryalıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleri ile Demokrasi Meydanı'nda gerçekleşecek olan Miting ve Aday Tanıtım Töreni'ne davet ederek, "Sakarya her zaman olduğu gibi, yine hasretle ve muhabbetle Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkacaktır" dedi.

Tever'den Mitinge Davet
MARMARA GÖZ


AK Parti sakarya İl Başkanlığı Cumartesi Günü Saat 13:00'te cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimize yapacağı ziyaret öncesi çalışmalarına devam ediyor. AK Parti sakarya İl Teşkilatında miting için özel bir komisyon kurularak, tüm çalışmalar ve hazırlıklar gözden geçiriliyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, sakarya Milletvekilleri; Lütfi Bayraktar ve Ertuğrul Kocacık ve miting sorumluları Demokrasi Meydanı'ndaki son çalışmaları yerinde inceledi.

Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek olan mitinge katılımın her zamanki gibi yoğun ve coşkulu olmasını beklediklerini ifade eden Tever, "Allah'ın izniyle her zaman olduğu gibi miting günü de hemşehrilerimizi, Sayın cumhurbaşkanımızı karşılamaya, onu coşku ve heyecanla dinlemeye, sakarya'ya yakışır bir şekilde ağırlamaya ve bu demokrasi şöleninde yer almaya davet ediyorum. Biz gerekli olan tüm hazırlıklarımızı kısa sürede tamamladık. Duyurularımızı her platformda yapmaya büyük önem gösterdik. Geçmişte olduğu gibi şimdi de tüm hemşehrilerimiz aynı teveccüh ve iradeyi göstererek Sayın cumhurbaşkanımızın yanında duracağına yürekten inanıyor, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı huzur bulduğu sakarya'mızda karşılamak için sabırsızlanıyoruz" dedi.

cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra çok sayıda Bakan ve partinin üst düzey isimlerinin de sakarya'da olması bekleniyor.

YORUMLAR (1)
Abdullah
Abdullah

Destek vermiş görünmemek için çarşıya bile çıkmayacağım... Gerisini siz anlayın.

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç