28 Nisan 2024|Pazar,00:55:49
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.287 1,11
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
29 Mart 2024 - 16:18
29 Mart 2024 - 16:182 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Yusuf Alemdar Sakaryalılara seslendi

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler öncesi Sakaryalılara seslendi: “Afetlere dirençli şehir hedefimizin yanı sıra ulaşımda, eğitimde, kültür sanatta, altyapıda, çevrede, yeşil dönüşümde kısacası Sakarya’yı her alanda hedeflerine ulaştırmak için hazırız” dedi.

Yusuf Alemdar Sakaryalılara seslendi
Toprak Turizm


Cumhur İttifakı sakarya Büyükşehir Belediye başkan adayı Yusuf Alemdar, 31 mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde vatandaşlara seslendi. sakarya’nın 2002 yılından bu yana elde ettiği kazanımları daha ileriye taşımak, şehri Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çok önemli bir kararın verileceğini belirten başkan adayı Alemdar, seçimlerin sakarya için hayırlı olmasını temenni etti.

sakarya’nın yüzyılı başlıyor

Afetlere dirençli şehir hedeflerinin yanı sıra ulaşımda, eğitimde, kültür sanatta, altyapıda, çevrede, yeşil dönüşümde sakarya’yı her alanda hedeflerine ulaştırmak için hazır olduklarını aktaran başkan adayı Alemdar, “Adaylığımız açıklandığı günden bu yana bizlere gönlünü açan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 31 mart seçimlerinin ardından şehrimize hizmet etmek, sakarya’yı hedeflerine ulaştırmak için çok çalışacağız. Projelerimizi hazırladık. Şehrimizi yeni yüzyıl hedeflerine ulaştıracağız” dedi.

Son Sözü Birlikte Söyleyelim

sakaryalıları ‘Son Sözü Birlikte Söyleyelim’ diyerek oy kullanmaya davet eden başkan adayı Alemdar, “Pazar günü sandığa gidiyoruz. Hemşehrilerimiz basiret ve feraset sahibidir, kime oy vereceğini, kime yetki vereceğini çok iyi bilir. İnşallah tarihimizin en büyük katılım oranıyla seçimleri nihayete erdireceğiz. Hep birlikte şehrimizin yarınlarına mührümüzü vuracağız. Sonuçların şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç