28 Nisan 2024|Pazar,02:56:35
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.524 0,47
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
27 Mart 2024 - 16:21
27 Mart 2024 - 16:213 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Osman Çelik: Yaşlılar ve engellileri için özel mekanlar tahsis edeceğiz

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Serdivan’da yaşlıların ve engellilerin sosyal hayata daha fazla katılımlarını sağlamak için projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, göreve gelir gelmez çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Osman Çelik: Yaşlılar ve engellileri için özel mekanlar tahsis edeceğiz
Toprak Turizm


Başkan Adayı Osman Çelik, “Yaşlılarımızın, engellilerimizin ve özel gereksinimli bireylerimizin korunması, desteklenmesi, rutin sosyal, psikolojik ve sağlık ihtiyaçlarının giderilmesi ve sosyal hayata katılımlarının devamı için; Yaşlı ve Engelsiz Bakımevi projemizi hayata geçireceğiz. Sosyalleşmelerini güçlendirmek adına onlara özel mekanlar tahsis edeceğiz” diye konuştu.
 
7/24 HİZMET VERECEK
 
AK Parti ve MHP’nin Serdivan’daki ortak adayı olarak çalışmalarına aralıksız devam eden Osman Çelik, “Gençler, çocuklar, yaşlılar, özel gereksinimli bireyler ve kadınlar başta olmak üzere herkes için sosyal belediyecilik anlayışıyla Serdivan’ımızde eser ve hizmet belediyeciliğinin en güzel örneklerini hayata geçireceğiz” dedi.
 
Kamusal mekan tasarımlarında özel gereksinimli bireylerin, çocukların, yaşlıların ve engellilerin beklentilerini de göz önünde bulundurarak projeleri hazırladıklarını dile getiren Başkan Adayı Osman Çelik, “Hayata geçireceğimiz yaşlı ve engelsiz bakım evlerimiz, vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte tasarlanmış ve donatılmış tesisler olarak 7/24 hizmet verecek” diye konuştu.
 
PROFESYONEL EKİPLER HER AN YANLARINDA OLACAK
 
Bakım evinde fiziksel yardıma ve bakıma ihtiyacı olan vatandaşlar için profesyonel hizmetler sunacaklarını dile getiren Osman Çelik, “Konaklama ve Bakım Hizmetleri, Tıbbi Hizmetler, Rehabilitasyon ve Terapi hizmetlerinin yanı sıra Uygun Donanım ve Engellere Uygun Tasarımların da yer alacağı merkezde Sosyal Aktiviteler, Aile İletişimi ve Destek hizmetleri yani tüm içerikler profesyonel personeller eşliğinde verilecek.” dedi.
 
AKTİF YAŞLANMANIN DESTEKLENMESİ İÇİN HER ADIMI ATACAĞIZ
 
Yaşlıların ve özel gereksinimli bireylerin sosyal entegrasyonunu sağlamak, yaşam kalitelerini artırmak ve ihtiyaçlarını gidermek adına Serdivan’da her adımı atacaklarını dile getiren Osman Çelik, “Aktif yaşlanmanın desteklenmesi adına yaşlılarımıza yönelik mevcut tüm sportif ve sağlık imkanlarını daha da geliştireceğiz. Yaşlılarımız için yaşlı duyarlı parklar ve sosyal tesisler oluşturmaya devam edeceğiz. Ayrıca engellilerimizin şehrin tüm alanlarında hareket kapasitesini artıracak tedbirleri de süratle alacağız. Erişilebilirlik standartlarımızı güncelleyerek tüm Serdivanımızda uygulayacak ve ilçemizi her noktada daha erişebilir hale getireceğiz” diye konuştu.
 
BU SEVDAYA, SERDİVAN’A BİRLİKTE EVET DİYELİM
 
Serdivan’da herkesin huzurla ve güvenle yaşaması, sevdikleriyle birlikte keyifle vakit geçirmeleri için belediye olarak her adımı atmaya hazır olduklarını dile getiren Osman Çelik, “Pazar günü daha güzel, daha yaşanılır bir Serdivan’ı birlikte hayata geçirmek için tüm vatandaşlarımızı demokratik haklarını kullanmaya, sandıklara davet ediyorum. Biz bir sevda için yola çıktık. Odağımız İnsan Sevdamız Serdivan diyerek milletimize hizmetkar olmak için bu yola koyulduk. Bu sevdaya birlikte EVET demek için tüm vatandaşlarımızı oy kullanmaya bekliyoruz” dedi
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç