03 Temmuz 2025|Perşembe,07:47:44
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
19 Şubat 2020 - 14:07
19 Şubat 2020 - 14:072 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Yenikent'i Serdivan'a bağlayacak; İlk kazma vuruldu

Sebahattin Zaim Bulvarından Serdivan’a geçişleri sağlayacak yeni duble yol ve köprü çalışmasının başladığını duyuran Başkan Ekrem Yüce, “Yazlık Kavşağında zaman zaman yaşanan araç yoğunluğunu Çark Deresi üzerine inşa edeceğimiz köprü ve ardından Süleyman Binek Caddesine bağlantıyı sağlayacak duble yol çalışması ile çözüme kavuşturmuş olacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Yenikent'i Serdivan'a bağlayacak; İlk kazma vuruldu
Toprak Turizm Yeni


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Yenikent’ten Serdivan’a geçişleri sağlayacak araç köprüsü ve duble yol çalışmalarının başladığını duyurdu. 25 metre uzunluğa 18 metre genişliğe sahip olan yeni köprü ve duble yol ile geçişler daha kolay hale gelecek. Başkan Ekrem Yüce, Sebahattin Zaim Bulvarına yeni yapılacak olan ve Hasır Sokak ile bağlanacak çark deresi üzerine inşa edilecek köprünün çalışmalarının başladığını duyurdu.

Ulaşıma yeni bir soluk getirecek

Çalışmalara ilişkin bilgiler veren Başkan Ekrem Yüce, “Şehrimizin ulaşım ağını güçlendirmek adına gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve istekler doğrultusunda ilerleyerek yeni ve modern görünümlü yollarımızı şehrimize kazandırıyoruz. Yeni yatırımlarla Sakarya'nın ulaşım geleceğini garanti altına alacağız. Yazlık Kavşağında zaman zaman yaşanan araç yoğunluğunu Çark Deresi üzerine inşa edeceğimiz köprü ve ardından Süleyman Binek Caddesine bağlantıyı sağlayacak duble yol çalışması ile çözüme kavuşturmuş olacağız. 25 metre uzunluğa 18 metre genişliğe sahip köprümüzün öngerme kirişli tek açıklıklı 80 adet fore kazıkla zemin iyileştirme çalışmalarına başlandı” dedi.

Etiketler :
Aramaktan Vazgeç