01 Haziran 2024|Cumartesi,12:50:42
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 01.06.2024
DOLAR
32,2329 0,16
EURO
34,9539 0,03
ALTIN
2.408,76 0,66
BİTCOİN
$67.706 0,41
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç4 Soruda Devre Tatil Sözleşmelerine Yönelik Uyuşmazlıklarda Arabuluculuk4 dakika da okunur
16 Mayıs 2024 - 12:04
16 Mayıs 2024 - 12:043 dakika da okunur 2 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
2 yorum

Erenler'de hummalı çalışma devam ediyor

Erenler Belediyesinde hem Fen İşleri Müdürlüğü hem de Temizlik İşleri Müdürlüğü hummalı bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Erenler'de hummalı çalışma devam ediyor
Yön Bul Akademi


Göreve başladığı günden bu yana, belediye hizmetlerini detaylı bir şekilde ele alan Belediye Başkanı Şenol DİNÇ, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün çalışmalarını hızlandırdı.

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ HER SOKAK İÇİN AYRI PLANLAMA YAPTI

Fen İşleri Müdürlüğü kapsamında yapılan çalışmalarda, detaylı bir analiz çıkartıldıktan sonra, her bir sokak için ayrı bir planlama yapan Erenler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, önceliği acil yama ve parke çalışmalarına verdi. Bağlar Mahallesi ve Dilmen Mahallesi’nde yapılan asfalt yaması ve parke tamirinin yanı sıra tarla yolu çalışmaları ve yol açım çalışmalarına da hız verildi. Pirahmetler Mahallesinde yapılan yol açım çalışmasında yol malzeme serimini gerçekleştiren Erenler Belediyesi, 300 metre yolun kısa bir sürede tamamlanacağını bildirdi.

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 33 MAHALLEDE DE ETKİN ÇALIŞIYOR

Temizlik İşleri Müdürlüğü her mahallede devam eden rutin işlerinin yanı sıra vatandaş taleplerini daha detaylı değerlendirerek rutin dışı işlere de ayrıca önem veriyor. Çöp taksi hizmetiyle, hem acil durumlar daha hızlı çözülüyor hem de dar sokaklara daha rahat giriliyor. Vatandaş taleplerinin tadilat atıklarının alınmasıyla ilgili yoğun talebi üzerine, ayrıca yoğun çalışma yürüten Temizlik İşleri Müdürlüğü gerektiğinde fazla mesai yürütüyor Temizlik İşleri Müdürlüğü, Larva ile mücadele kapsamında tüm sokakları tek tek gezerek ilaçlama çalışmalarını devam ettiriyor.

TEKNİK HİZMETLERİMİZİ ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAĞIZ

Erenler Belediyesi’nin Teknik Hizmetleri konusunda açıklama yapan Erenler Belediye Başkanı Şenol DİNÇ, vatandaşların talepleri konusunda öncelikli davrandıklarını belirterek şunları paylaştı; “Vatandaşlarımızın hem fen işleri kapsamında hem temizlik işleri kapsamında acil çözülmesi gereken talepleri oluyor. Örnek vermek gerekirse, vatandaşlarımızın yaptığı tadilatların atıklarını hızlı bir şekilde sokaktan kaldırmamız gerekiyor. Bunun için ayrıca ekiplerimiz çalışmakta. Rutin hizmetlerimizden olan çöp toplama işini yaparken, dar sokaklarda çöp taksimizi kullanıyoruz. İlaçlama çalışmalarımız da devam ediyoruz. Teknik hizmetlerimizi hem ekipman olarak hem çalışma düzeni olarak daha da üst seviyeye çıkaracağız.”

Etiketler :
YORUMLAR (2)
İshak Aşkar
İshak Aşkar

Başbakana helal olsun çok güzel çalışıyor

CEVAPLA

İshak Aşkar
İshak Aşkar

Başkana helal olsun çok güzel çalışıyor

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç