Tartışma kanlı bitti
Erenler'de tabancayla vurulan kişi yaralandı.
Safitürk davasında karar çıktı
Mardin’in eski Derik İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün şehit düştüğü terör saldırısına ilişkin açılan davada karar çıktı. Özel Kalem Müdürü Şerif Mesutoğlu, 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılırken, 5 tutuklu sanık da haklarında çeşitli cezalar verilip tahliye edildi.
Akyazı Emniyet Müdürü İsa Coşardan iadeyi ziyaret
Akyazı Emniyet Müdürü İsa Coşar, İlçe Medya Gazeteciler Birliği'ne iadeyi ziyarette bulundu.
FETÖ sanığından parmak izi sorusuna pişkin cevap
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Hava Harp Okulu'nda görevli subayların da aralarında bulunduğu 32’si tutuklu, 43 sanığın yargılandığı davada, Hava Harp Okulu Alay Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Ergezen savunmasını yaptı. Dava konusuyla alakasız konuşan ve mahkeme başkanı tarafından defalarca uyarılan Ergezen'e, hakim, firari Adil Öksüz’ün evindeki bir kitapta parmak izinin bulunmasını sordu. Sanık Ergezen bu soruya “Tam saçmalık, bir kitap her yere götürülmüş
Kocaeli merkezli terör operasyonu
FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki yapılanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen 17 askerden 10’u 8 ilde düzenlenen operasyonlarda yakalanarak gözaltına alındı.
Bolu merkezli 11 ilde FETÖ operasyonu: 13 gözaltı
Bolu’da, sabah saatlerinde eşzamanlı olarak düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı.
Kenan Sofuoğlu'ndan şehit çocuklarına özel şov
Milli sporcu ve AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Akyazı'da ki pistinde şehit çocuklarına yönelik anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Statta büyük rezillik!
Geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Sakarya’nın yeni stadı geride kalan 9 haftadır pislikten geçilmiyor.
Düğün yemeği 145 kişiyi hastanelik etti
Arifiye ve Kocaali'de iki farklı yemekli düğün organizasyonunda yedikleri yemekten zehirlenen 145 kişi hastanelik oldu.
Yeni Baro Başkanı Abdurrahim Burak oldu
Sakarya Barosu’nun 53’üncü Olağan Genel Kurulu’nda Abdurrahim Burak, baronun yeni başkanı oldu.
Tüfekle dehşet saçtı
Adapazarı'nda bir barda çıkan tartışmada tüfekle vurulan kişi yaralandı.
Ayçiçeği ve Bisiklet Adası açıldı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ayçiçeği Vadisi ve bisiklet Adası’nın açılışı gerçekleştirildi.
Konkordato komiserliğine ilgi arttı
Herhangi bir sebepten dolayı işleri bozulmuş, ödeme gücünü belli ölçüde kaybedip mali durumu bozulmuş iyi niyetli ve dürüst borçluları korumak amacını taşıyan konkordato son dönemde ülkemize yapılan ekonomik saldırılar ile yeniden gündeme gelirken, bu mesleğe ilgi de arttı.
Bisikleti böyle çaldı
Adapazarı ilçesinde bir iş yerinden önündeki bisikleti çalan şahıs kayıplara karışırken, hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Sakarya'dan çaldığı otomobille Bursa'da yakalandı
Sakarya'dan çaldığı otomobille Bursa'nın İznik ilçesinde yakalanan madde bağımlısı genç, ayakta duramayınca kollarına giren polisler tarafından gözleri kapalı halde karakola götürüldü.