Şehidi binler uğurladı
Ağrı’da teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Ahmet Baş, Sakarya’da binlerce kişinin dualarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Fikri Işık da katıldı.
Çökekler'de cinayet:1 ölü, 1 yaralı
Adapazarı ilçesinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Şehit uzman çavuşun duygulandıran paylaşımı
Doğubayazıt ilçesinin Ağrı Dağı bölgesindeki kırsal kesiminde terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda şehit olan Karasulu Uzman Çavuş Ahmet Baş'ın 2 yıl önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım duygulandırdı.
Sakarya''ya şehit ateşi düştü
Ağrı Doğubayazıt'ta çıkan çatışma sonucu yaralanan Sakaryalı uzman çavuş Ahmet Baş, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
Akyazılı kaza kurbanı toprağa verildi
Geyve'de dün yaşanan zincirleme kazada yaşamını yitiren Cahit Çeçen, Akyazı'da toprağa verildi.
İşte Sakarya'da görev yeri değişen hakimler
Hâkimler ve Savcılar Kurulu'nda müstemir yetkilerinin belirlenmesi çalışması kapsamında Sakarya'da bazı hakimlerin görev yerleri değiştirildi.
Alev alev yandı
Adapazarı ilçesinde bir ev alev alev yandı. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.
Akyazı'da "Şifacı Bebekler" projesi beğeni topladı
Akyazı'da "Şifacı Bebekler" projesi kapsamında hastanede tedavi gören çocuklara şifacı bebekler hediye edildi.
SAÜ'de sınav yoğunluğu
Açıköğretim Fakültesi sınavları nedeniyle Sakarya Üniversitesi'nde araç yoğunluğu oluştu.
Zihinsel engelli kızı istismar edip hamile bıraktı
Sakarya’da 27 yaşındaki zihinsel engelli G.D.’yi istismar edip hamile bırakan 56 yaşındaki komşu Kerim G., gözaltına alındı. Olayı inkâr etmedi, “DNA testi yapılsın, bendense bebeği nüfusuma kabul edeceğim” dedi ve serbest bırakıldı. Test sonucu bebeğin babası olduğu anlaşılan Kerim G. ancak 7 ay sonra tutuklandı.
Akyazı Belediyesi miraç kandili özel programına yoğun ilgi
Akyazı Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında organize edilen ‘Miraç Kandili Özel programına’ ilçe halkı yoğın ilgi gösterdi.
Genel av yasağı başlıyor
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, tüm denizlerimizde bu geceden itibaren trol ve gırgır ağlarıyla avcılık yapan balıkçılar için genel av yasağının başlayacağını bildirerek, “1 Eylül 2018'e kadar devam edecek av yasaklarına uyulması sürdürülebilir balıkçılık açısından elzemdir. Balıkçılığımızın geleceği, bütün balıkçılarımız av yasağına uymalarına bağlıdır” dedi.
Sakaryalılar Miraç Kandili'nde camilere akın etti
Sakarya'da vatandaşlar Miraç Kandili dolayısıyla camilere akın etti.
Yayla evleri kül oldu
Akyazı Karapınar Yaylası'nda çıkan yangın sonrası 2 baraka kullanılamaz hale geldi.
İki kardeşi vurdu
Kocaali'de iki kardeş tartıştıkları kişi tarafından tabancayla vuruldu.