Google, gelecek yıl 150 dolara 8 Gbps internet sunacak
Google, 2023'ün başlarında abonelere sunacakları yeni fiber internet paketlerini duyurdu. Bu paketler arasında 8 Gbps olanı dikkat çekti.
Otomotiv üretimi yüzde 20,5 arttı
Türkiye otomotiv üretimi, eylül ayında 128 bin adedin üzerinde gerçekleşti ve yıllık yüzde 20,5 artış gösterdi.
Konutu 2 yılda bitmeyen arsa geri alınacak
İlk Evim Arsa Projesi'nde iki yılda konutu bitiremeyen hak sahiplerinden arsası geri alınacak.
52 maddelik torba yasa teklifi, komisyonda kabul edildi
Torba yasa teklifinde; KYK faizleri, elektrik ve doğalgaz desteğinin yanı sıra kısa çalışma ödeneği ile maske cezaları borçları yer alıyor..
Maden faciası için araştırma komisyonu
Amasra'da 41 kişinin hayatını kaybettiği grizu patlamasıyla ilgili AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Yarın TBMM'ye araştırma komisyonu kurulması teklifinde bulunacağız" dedi.
Kur Korumalı Mevduat’ın maliyeti eylülde 9,2 milyar TL oldu
Merkezi bütçeden Kur Korumalı Mevduat sahiplerine ödenen tutar eylülde 9,2 milyar TL oldu. 7 ayda bütçeden KKM sahiplerine toplam 84,9 milyar TL ödendi.
Maden ocağındaki patlama; Tüm teknik cihazlara el konuldu
Bartın'da maden ocağında meydana gelen patlamaya ilişkin başlatılan idari soruşturmada müfettiş sayısı 6'ya çıkarıldı. Soruşturma kapsamında maden ocağındaki tüm teknik cihazlara el konuldu.
BioNTech: 2030'dan önce aşıyla kanser tedavisi mümkün
Türk bilim insanları, içinde bulunduğumuz on yıl bitmeden önce kanserin yeni bir tedavisini bulabileceklerini söyledi.
Yeni nesil savaş uçaklarına ASELSAN gözü takılacak
ASELSAN, yeni nesil savaş uçakları için hedefleme sistemi geliştirecek.
TBMM'de KYK borçları görüşülecek
TBMM Genel Kurulu'nda, Lübnan tezkeresinin uzatılması, küçük tutarlı alacakların icra takiplerinin sonlandırılması, öğrenim ve katkı kredilerinin faizsiz geri ödenmesine dair görüşmeler yapılacak.
Kahreden detay! 6 arkadaşını kurtardı kendisi can verdi
41 işçinin hayatını kaybettiği Bartın'daki maden faciasıyla ilgili yürek yakan detaylar ortaya çıkıyor. İşçilerden evli ve bir çocuk babası 42 yaşındaki Yener Saygın'ın patlamadan kurtulduktan sonra tekrar madene girdiği ve 6 arkadaşını kurtardığı belirtildi. Kurtarma çalışmalarına devam eden Saygın'ın oksijeni bittiği için hayatını kaybettiği ifade edildi.
Sakarya'da üretilen suyun içinden çıkan şoke etti
Bir vatandaşın marketten aldığı üç kasa suyun içinden yaklaşık 3 santimetre boyunda tuhaf beyaz maddeler çıktı.
Bartın'daki patlama öncesi madencilerin son fotoğrafları
Bartın Amasra'da facianın yaşandığı madende çalışan işçilerin, patlamadan önce çekilen son fotoğrafları ortaya çıktı..
Başıboş köpekler çiftlik hayvanlarına saldırdı
Bir çiftlikteki 41 küçükbaş hayvan, sahipsiz 30 kadar köpek tarafından telef edildi.
Sigaraya paket başı 2 lira zam
JTİ grubundan sonra diğer marka grubuna da paket başı 2 lira za yapıldı.