20 Nisan 2024|Cumartesi,06:10:38
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.837 3,98
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
06 Ekim 2021 - 19:31
06 Ekim 2021 - 19:312 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Afrika Gönüllüleri Derneği binlerce yüzü güldürdü

Afrika Gönüllüleri Derneği/Afrika Platformu, susuzluğun ve yoksulluğun yaşandığı bölgelere insani yardım ulaştırıyor. Su kuyuları açan, Ramazan ayında zekat, fitre ve kumanya yardımı, kurban, gıda ve eşya dağıtımı, mescid, külliye benzeri yardımları gerçekleştiren Afrika Gönüllüleri Derneği, hayırseverlerin verdiği bağış ve yardımları şeffaf bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Afrika Gönüllüleri Derneği binlerce yüzü güldürdü
Yön Bul Akademi


afrika Gönüllüleri Derneği, afrika ve Güney Asya'da pek çok ülkedeki Müslüman binlerce ihtiyaç sahibi aileye yardım eli uzatıyor.

Dernek yapılan bağışlarla adak, sadaka, kurban, afrikaplatformu.org/">akika kurbanı, Kur'an'ı Kerim dağıtımı, kuyu suyu açma, yetimhane yardımı, cami yapımı, yetimlere giysi yardımlarını yıl boyunca değişik ülkelerdeki binlerce ihtiyaç sahibi aileye ulaştırıyor.

SU KUYULARI

Yüzyıllardır susuzlukla boğuşan Güney Asya ve afrika kıtasında bağışlarla su kuyuları açan afrika Gönüllüleri Derneği, afrika dışında yüksek miktarda arsenik ve çamurlu su tüketilen Banglades, Pakistan, Sri Lanka, Kamboçya, Endonezya gibi ülkelere de ulaşıyor. Şimdiye kadar yüzlerce su kuyusu açan dernek, su kuyusu çalışmalarını yıl boyu devam ettiriyor.

YETİMHANE YARDIMI

Yetim faaliyetlerine büyük önem veren dernek, özellikle afrika'da eğitimli, sağlıklı, ahlaki değerleri yozlaşmamış, toplum bilincine sahip, yaşadığı topluma yararlı bir nesil yetiştirmek için yetimlere bağışçıların yardımlarını ulaştırıyor. Dernek her ay 250 yetimin düzenli bakımını üstlenmiş durumda. Yetimhanelere eğitim, sağlık, barınma konularında destek olunuyor.  bağış yapmak isteyenler yetimler için sponsor olabiliyor.

RAMAZAN VE KURBAN YARDIMLARI

Ramazan ayında zekat, fitre ve kumanya yardımı, Kurban Bayramı'nda et ve eşya yardımını yoksullara ulaştıran afrikaplatformu.org/">afrika Gönüllüleri Derneği, mazlum halde olan Müslümanlara, ihtiyaçları olan yardımları en kısa sürede ve şeffaf olarak ulaştırmaya çalışıyor.

Adak, Akika ve Şükür kurban bağışları yoksullara ve ilim talebelerine ulaştırılırken kesim videoları bağışçının cep telefonunuza yollanıyor.

afrika Gönüllüleri Derneği/afrika Platformu yardıma muhtaç olan tüm bölgeleri ve kişilerin eksiklerini tamamlamak için çıktıkları yolda, değerli bağışçıları sayesinde birçok mutluluğa şahitlik etti.

afrika Gönüllüleri Derneği Whatsapp İletişim Numarası:+90 536 583 75 99 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç