25 Nisan 2024|Perşembe,16:25:19
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5504 0,03
EURO
34,8816 0,15
ALTIN
2.433,37 0,42
BİTCOİN
$62.868 4,87
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
16 Aralık 2020 - 17:07
16 Aralık 2020 - 17:073 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Akyazı 10Line günlerinde hediyeler sahiplerini buldu

Akyazı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce öğrenci ve aileleri için hazırlanan “Akyazı 10Line” günlerinin ilkinde hediyeler sahiplerini buldu.

Akyazı 10Line günlerinde hediyeler sahiplerini buldu
Yön Bul Akademi


Covid 19 salgını sebebi ile okulların uzaktan eğitime tekrar geçtiği bu dönemde zamanlarının büyük bir bölümünü evde geçirmek zorunda olan öğrenci ve aileleri için akyazı Kaymakamlığı himayelerinde İlçe milli eğitim Müdürlüğü proje ekibince hazırlanan “akyazı 10line” günlerinin ilki 12 Aralık Cumartesi saat 15.00’te ‘Pandemi Sağlığınıza Engel Değildir’ temasıyla akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekibi doktorlarından Yunus Emre Ses, Betül Tütüncü ve Abdullah Yüksel'in katılımlarıyla İlçe milli eğitim Müdürlüğü YouTube kanalından canlı olarak yapılmıştı.

10 farklı konuda 10 hafta boyunca cumartesi günleri devam edecek programların her birinde  1 adet tablet ve haftanın konusuyla ilgili sürpriz hediye çekilişi yapılacak.

İlk programın çekilişi yapıldı. hediyeler akyazı Kaymakamı Yakup Güney, akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan,  İlçe milli eğitim Müdürü Recep Özdemir ve Eğitim Bir-Sen Başkan Yardımcısı Murat Özdemr tarafından sahiplerine verildi.

HEDİYELER VERİLDİ

Canlı yayın esnasında yorum yapan öğrenciler arasından bir öğrenciye akyazı Eğitimciler Birliği Sendikası sponsorluğunda çekilişle 1000 TL değerinde tablet hediye edildi. Yine canlı yayın esnasında yorum yapan öğrenci ve veliler arasından İlçe Kaymakamlığı sponsorluğunda çekilişle 10 aileye 100’er TL değerinde hijyen ve temizlik seti hediye edildi.

İKİNCİ PROGRAM 19 ARALIK'TA

akyazı 10line günlerinin ikincisi, 19 Aralık Cumartesi saat 15.00’te “Evde Yapılabilecek Hobi Çalışmaları” teması ile Kuzuluk Dr. Enver Ören Ortaokulu Teknoloji Tasarım Öğretmeni Emel Nilay Karakuş ve akyazı Halk Eğitimi Merkezi Usta Öğreticisi Şükriye Şahin’in yapacağı etkinliklerle devam edecek.

AKYAZI HALKINA OLUMLU KATKILAR SUNACAK

İlçe milli eğitim Müdürü Recep Özdemir, teşrifleri için İlçe Kaymakamı Yakup Güney, Belediye Başkanı Bilal Soykan, akyazı Eğitim Bir-Sen Başkan Yardımcısı Murat Özdemir başta olmak üzere proje ekibine teşekkürlerini ileterek bu tür faaliyetlerin devamlılığının öğrencilere ve kıymetli akyazı halkına olumlu katkılar sunacağını dile getirdi.

NE HEDEFLENİYOR?
Pandemi sürecinde alınan önlemler çerçevesinde evde geçirilen sürelerin artması sebebi ile ailelerin ve çocukların hayatlarına eğitim, kültür, sanat, spor, aile, yaşam becerileri, sağlık gibi konularda daha fazla bilinç ve farkındalık sağlama gayesiyle hazırlanan program kapsamında yapılacak olan çevrimiçi yayınlarla, programa katılım sağlayacak olan konukların bilgi ve deneyimleri ile halkın farkındalık ve duyarlılığını daha iyiye dönüştürülmesi hedefleniyor.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç