25 Nisan 2024|Perşembe,14:03:39
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,4949 0,14
EURO
34,9452 0,33
ALTIN
2.429,68 0,27
BİTCOİN
$63.468 4,47
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
15 Ağustos 2020 - 17:51
15 Ağustos 2020 - 17:512 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Akyazılı bu habere çok kızacak

Akyazı'ya 20 km, Hendek'e ise 27 km uzaklıktaki Keremali Yaylası ve Gölü için Hendek Belediyesi turizm için proje hazırladı. Projenin Valilikle birlikte hayata geçirilmesi için adım atılırken Akyazı Belediyesi'nin proje hazırlamayıp yaylayı kaptırması Akyazılıları kızdırdı.

Akyazılı bu habere çok kızacak
Yön Bul Akademi


Sakarya valilisi Çetin Oktay Kaldırım, atandıktan sonra yaylaları gezmişti. Akyazı'ya 20 km, Hendek'e ise 27 km uzaklıktaki keremali Yaylası'na da çıkan vali Kaldırım; "Muhteşem güzellikler, büyüleyici doğa, tertemiz hava, el değmemiş yeşillikler ve huzur veren su... Hele üç kıtanın yaşam tarzları, renkleri ve tatlarıyla uyum ve huzur içinde yaşayan muhteşem insanları... Eşsiz, emsalsiz...” ifadelerini kullanmıştı.


vali Kaldırım, yaylalaların turizme kazandırılacağı mesajını verirken Hendek Belediyesi, ilk adımı atarak keremali Yaylası ve gölü için proje hazırladı.

VALİ DUYURDU

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan vali Çetin Oktay Kaldırım, proje çalışmalarına Hendek Belediyesi ile başladıklarını belirterek; “keremali yaylası ve gölünde düşündüğümüz projeleri masaya yatırdık... Burada planladığınız; Doğa aktiviteleri, Trekking parkurları, Macera Parkı ve Zipline, Doğal Terapi, Camping, Glamping, Ağaç evleri, Proje çalışmalarına Hendek Belediyemiz ile birlikte başladık...” ifadelerine yer verdi.

Hendek Belediyesi'nce hazırlanan Doğa aktiviteleri, Trekking parkurları, Macera Parkı ve Zipline, Doğal Terapi, Camping, Glamping, Ağaç evlerinin yer aldığı proje toplantıda masaya yatırıldı.

vali Kaldırım öncülüğünde başlatılan proje kapsamında keremali Yaylası ve gölü kamp ve spor merkezine dönüşecek.

AKYAZI BELEDİYESİ PROJE SUNMADI

Akyazılılar tarafından da tercih edilen yaylanın Hendek Belediyesi'ne kaptırılması ilçede tepki topladı. akyazı belediyesi’nin yayla için proje sunmaması tepki çekti.

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın yılsonuna kadar Kuzuluk yollarını asfaltlama projesinden yoğun mesai harcadığı biliniyor. Soykan, SASKİ, Büyükşehir ve diğer kurumlarla Kuzuluk’ta yapılacak asfaltın arttırılması için girişimde bulunduğu biliniyor.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç