Avrupa'nın en iyisi 5'inci kez Türk Hava Yolları oldu

Havacılık sektörünün 'Oscar'ı kabul edilen 'Skytrax Yolcu Tercih Ödülleri' sahiplerini buldu.

AVRUPA'NIN EN İYİSİ

Paris Porte de Versailles'daki Passenger Terminal EXPO Kongre ve Sergi Salonu'nda yapılan ödül töreninde, Türk Hava Yolları, 5'inci kez 'Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi' seçildi.

ÖDÜL'Ü TEMEL KOTİL ALDI

Ödül, Skytrax CEO'su Edward Plaisted tarafından THY Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil'e verildi.

HİZMETLERE AYRI ÖDÜL

THY'nin İstanbul Atatürk Havalimanı'nda hizmete soktuğu 'Turkish Airlines Lounge İstanbul' dünya sıralamasında 'En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu' ödülünü, salondaki yolcuların beğenisine sunulan ikram hizmetiyle de 'En İyi Business Class Özel Yolcu Salonu İkramı' ödülünü aldı.

4 YILDIZLI HAVA YOLU ŞİRKETİ

THY, Skytrax tarafından yapılan denetlemeler sonucunda 2007 yılında 4 yıldızlı havayolu şirketi statüsünü kazanmıştı.

Kaynak: Ensonhaber