19 Mart 2024|Salı,11:50:18
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 19.03.2024
DOLAR
32,3372 0,18
EURO
35,1119 0,20
ALTIN
2.235,79 0,34
BİTCOİN
$63.450 6,49
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
12 Temmuz 2020 - 20:35
12 Temmuz 2020 - 20:352 dakika da okunur 2 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
2 yorum

Balıkçı Hüseyin Serdivan’da Şube Açtı

Balıkçı Hüseyin, Akyazı ve Kuzuluk'un ardından yeni konsepti ile hafızalara unutulmaz lezzetler bırakacak et ve balık restoranını Serdivan'da hizmete açtı.

Balıkçı Hüseyin Serdivan’da Şube Açtı
Toprak Turizm


balıkçı hüseyin, yeni konseptiyle ile Serdivan 2. Cadde'de açıldı. Taptaze mevsimlik deniz ve tatlı su lezzetleri yanı sıra, kuzu , dana ve marine edilmiş özel et ürünlerini damak tadınıza sunuyor. 
Özel menülerimiz ile lezzet deneyiminde fark yaratıyoruz.  Alanlarında uzmanlaşmış şef ve aşçılarımız ile mevsimin en seçkin taze balık ve et çeşitlerini mezeleriyle, sağlıklı ve lezzetli bir şekilde hazırlayıp beğeninize sunuyor. 
 
balıkçı hüseyin, deniz cenneti ülkemizin en güzel balıklarını en taze hali, birbirinden lezzetli et çeşitlerini, beraberinde mevsimine göre hazırlanmış leziz mezeleri Serdivan'da açtıkları yeni eşsiz mekanda Sakaryalılar ile buluşturduklarını söyledi. 
 
Akyazı ve Kuzuluk şubelerinin ardından Serdivan'da açtıkları yeni şubeleri ile büyümeye devam ettiklerini anlatan balıkçı hüseyin, geniş ve ferah salonları ve eşsiz menüleri ile müşterilerine değerli zamanlarını en kaliteli şekilde geçirmeleri için hizmet sunduklarını ifade etti. 
 
balıkçı hüseyin; "
 
Sakarya halkına hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Yeni şubemizde güzel sunumlarımız olacak. Özellikle somon burger ve farklı lezzetlerle çocuklarımıza da balığı sevdirmeyi hedefliyoruz. Bol meze çeşitleri ve deniz ürünleri salatımız ile farklı bir tat yaşayacaksınız. balık ve et ürünlerimiz taze ve doğal. Menümüz ile fark oluşturacağız. Restoranımız dışında kilo ile mevsiminin en taze balıklarını bulabileceksiniz. Kilo ile alacağınız balıklarınızı dilerseniz pişirerek paket olarak alabilirsiniz. Dilerseniz telefonla yine ev ve iş yerlerinize çiğ ve pişmiş balık servis hizmetimiz olacak. Resmi açılışımız Eylül ayında. Ancak bugünden itibaren hizmete başladık. Hafızalarınızda unutulmaz lezzetler bırakan bu yolculuğu paylaşmak adına siz değerli misafirlerimizi bekliyoruz"
 
2. Cadde (Zaman Park Yanı) Serdivan 
Telefon:  0264 211 24 54 
 
YORUMLAR (2)
Mert Demirci
Mert Demirci

Restaurant , iyi güzel, servis güzel. Ancak, paket servisi çok kötü. Siparişinizin yarısını gönderiyorlar, sonra pardon diyorlar...

CEVAPLA

Oğuz Güven
Oğuz Güven

Hüseyin Kardeşime başarılar diliyorum

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç