Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,18:17:51
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3220 0,22
EURO
35,0814 0,11
ALTIN
2.300,49 1,01
BİTCOİN
$71.361 3,07
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
14 Aralık 2020 - 20:17
14 Aralık 2020 - 20:175 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

Başkan açıkladı; Uluslararası firmalarla görüşüyoruz

Sakarya’mızın güçlenmesi için her sektörü değerlendiriyoruz

Başkan açıkladı; Uluslararası firmalarla görüşüyoruz
MARMARA GÖZ


Aralık Meclis Toplantısında Belpaş ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan başkan Ekrem Yüce, “Pek çok konuda faaliyet gösteriyoruz. Şehrimizin sanayi üretimini geliştirmek adına uluslararası firmalarla görüşüyoruz. Ticari potansiyelimizi verimli kullanmak adına festivaller, organizasyonlar düzenliyoruz. Yine Sakaryalıların kazançları ölçüsünde kaliteli gıdaya uygun fiyatla ulaşabilmeleri için BELPAŞ eliyle pek çok yatırım yapıyor, şehir ekonomimizi canlandıracak alternatif pazarlar oluşturuyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem Yüce, Aralık Meclis Toplantısında Belpaş ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 32 maddelik Belpaş projesinden bahseden Yüce, “Sakarya için bir vefa örneği gösterip sadece kendi kazancını düşünmeyen uygun fiyatla ürün satan esnaflarımız ve kuruluşlarımızla beraber biz de BELPAŞ eliyle kaliteli ve sağlıklı ürünleri uygun fiyatla dezavantajlı vatandaşlarımızla buluşturuyoruz” diye konuştu.

BELPAŞ ile şehrimizi güçlendiriyoruz

başkan Ekrem Yüce, “Bizleri temsil ettiğimiz makama layık gören hemşerilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için gündüz gece çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın evlerine ulaşan içme suyunun kalitesinden, güvenli seyahat için sinyalizasyon ve cadde yenilemeleri kadar pek çok konuda faaliyet gösteriyoruz. Şehrimizin sanayi üretimini geliştirmek adına uluslararası firmalarla görüşüyoruz. Ticari potansiyelimizi verimli kullanmak adına festivaller, organizasyonlar düzenliyoruz. Yine Sakaryalıların kazançları ölçüsünde kaliteli gıdaya uygun fiyatla ulaşabilmeleri için BELPAŞ eliyle pek çok yatırım yapıyor, şehir ekonomimizi canlandıracak alternatif pazarlar oluşturuyoruz” dedi.

Şehrimiz çeşitlilik konusunda her yerden önde

Sakarya’nın her açıdan mümbit bir şehir olduğunu dile getiren başkan Ekrem Yüce, “Bizim şehrimiz çalışan, alın teri ve emeğiyle helal para kazanmak için mücadele veren hiç kimseyi yüz üstü bırakmamıştır. Bu topraklar yüzyıllardır verimli arazileriyle atalarımızı besledi, bizleri de beslemeye devam ediyor. Sanayi çeşitliliğimiz ve üretim kapasitemiz ülkemizdeki pek çok şehirden önde. Dur durak bilmeden üretiyor, ürünlerimizi hem ülkemize hem de yurt dışına gönderiyoruz. Kurumsal yapısını sağlayan odalarıyla; kaliteli, sağlıklı, lezzetli, dayanaklı ürünleri ve müşteri odaklı hizmet sektörüyle esnaf ruhunu, ahilik geleneğimizi sürdürmeye devam ediyoruz. uluslararası standartlarda ciddi kriterlerin yerine getirilmesiyle kazanılan coğrafi ve kültürel tescillerimizle yine aynı zamanda harika doğamızla turizm sektöründen elde ettiğimiz pay, her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu çeşitlilik içerisinde tüm vatandaşlarımızın kazancına uygun alternatif alışveriş imkânlarının mevcudiyeti de kaçınılmazdır” dedi.


Hizmetlerimiz durmaksızın sürüyor

başkan Yüce, “Sakarya için bir vefa örneği gösterip sadece kendi kazancını düşünmeyen, uygun fiyatla ürün satan esnaflarımız ve kuruluşlarımızla beraber biz de BELPAŞ eliyle kaliteli ve sağlıklı ürünleri uygun fiyatla dezavantajlı vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Sakaryalılara yakışır hizmet sözüyle çıktığımız yolculukta bizlere teveccüh gösteren hemşerilerimizin tamamına hiç bir ayrım gözetmeksizin hizmet etmek bizim asıl gayemizdir. Yaklaşık 20 yıldır tüm Türkiye'nin şahit olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde çıktığımız bu yolda memur, işçi, çiftçi, esnaf, iş adamı, sanayici, turizmci gibi kısacası tüm meslek gruplarına eşit mesafede hizmet etmeye devam edeceğiz. Malumunuz ciddi bir salgın döneminden geçiyoruz. Hepimiz bu salgından etkileniyoruz. Pandemi sebebiyle hepimizin günlük hayatı ve iş hayatı olumsuz etkileniyor. Biz Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bu dönemde de tüm vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmalar yürütüyoruz” dedi.

Canla başla çalışmaya devam edeceğiz

Yüce, “Allah'a hamdolsun tüm bunlar sizlerin ve hemşerilerimizin sayesinde oldu. Biz hakkıyla işini yapan kimsenin işine mani olmadık. Şehrimizde yaşayan her kim varsa her birinin işini kolaylaştırmak adına çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Bunları Sakarya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ve koordinasyonunda SASKİ AŞ, Fidan AŞ, Sera AŞ ve BELPAŞ AŞ gibi tüm iştiraklerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Bir kere daha meclisimizin hayırlara vesile olmasını diliyor, her birinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç