Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,14:17:09
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3281 0,24
EURO
35,0793 0,12
ALTIN
2.298,57 0,92
BİTCOİN
$70.794 0,84
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
04 Kasım 2020 - 14:18
04 Kasım 2020 - 14:182 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Başvurular başladı, sizde gönüllü itfaiyeci olabilirsiniz

Büyükşehir Belediyesi Gönüllü İtfaiyeci Arama Kurtarma Ekibi projesine başvurular başladı. Sunulacak eğitimlerle itfaiye faaliyetlerine geri hizmet desteği sağlanacak, arama kurtarma çalışmalarında itfaiyeye destek olunacak.

Başvurular başladı, sizde gönüllü itfaiyeci olabilirsiniz
Toprak Turizm


Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin olası afet durumlarında itfaiye ekiplerinin bölgeye ulaşması anına kadar geçen süreçte oluşan can ve mal kayıplarını en aza indirmek için hayata geçirdiği ‘Gönüllü İtfaiyecilik Arama Kurtarma Ekibi Projesi’nde yeni dönem başvuruları başladı.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde gönüllülük esasıyla hareket edecek 18 yaş ve üzerindeki kişilere yönelik eğitimlerin de sunulacağına yer verilen açıklamada, vatandaşların yangın ve afet bilincine karşı farkındalık oluşturulacağı ifade edildi.

Gönüllü itfaiyeci arama kurtarma ekibi afetlerde görev alacak

İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, “Bu proje ile ekiplerimizin olayın gerçekleştiği bölgeye ulaşması anına kadar geçen süreçte oluşan can ve mal kayıplarını en aza indirmeyi amaçlıyoruz. Her türlü kaza, çökme, patlama, mahsur kalma gibi durumlarda teknik kurtarma gerektiren olaylara müdahale eden itfaiye ekiplerine ilk yardım hizmetlerini yürütmede yardımcı olmak, halkı yangın söndürme ve afetlere karşı alınacak önlemler konusunda aydınlatmak, verecek olduğumuz eğitimlerin başında geliyor.

18 yaş ve üzerinde, sağlık koşulları elverişli her bir vatandaşımız ‘Gönüllü İtfaiyeci arama kurtarma’ ekibinde yer alabilir. Gönüllü itfaiyeci arama kurtarma ekibinde bulunmak isteyenler İtfaiye Daire Başkanlığı’na gelerek bizzat başvurabilirler” denildi. 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç