16 Nisan 2024|Salı,13:53:59
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 16.04.2024
DOLAR
32,4975 0,27
EURO
34,5762 0,24
ALTIN
2.476,36 0,27
BİTCOİN
$62.594 5,81
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
23 Şubat 2023 - 12:55
23 Şubat 2023 - 12:553 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Bayraktar, depremzede çiftçileri ziyaret etti

Bayraktar, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya’da evleri ve ahırları yıkılan depremzede çiftçileri ziyaret etti

Bayraktar, depremzede çiftçileri ziyaret etti
Yön Bul Akademi


Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölge ziyaretlerini kapsamında Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’ya gitti.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde, evlerin ve ahırların yıkıldığı Eskin mahallesindeki yıkım ve tahribatı yerinde inceleyen Bayraktar, Haliliye Ziraat Odası bünyesinde bulunan konukevinde kalan depremzedeleri de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Adıyaman Besni’nin Güneykaş köyündeki çadır kenti ziyaret ederek depremzedelerin sorunlarını dinleyen Bayraktar, depremzedelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Afetin yıkıcı etkilerinin yaşandığı Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde de Erkenek, Polat ve Ören mahallelerini ziyaret ederek hayvanları telef olan, tarım aletleri zarar gören üreticilere geçmiş olsun dileklerini ileten Bayraktar, köyleri, kırsal yaşamı ve üretimi yeniden canlandırmak için yapılması gereken hiçbir şeyden geri durmayacaklarını belirtti.

Bölgedeki Ziraat Odalarında değerlendirme toplantıları yapıldı

Bölge ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Haliliye ve Malatya Akçadağ Ziraat Odalarını ziyaret ederek değerlendirme toplantıları yapan Bayraktar, bölgenin ve üreticilerin sorunları hakkında Ziraat Odası Başkanlarından bilgi aldı.

Bayraktar, ağır hasar gören Malatya Doğanşehir Ziraat Odasında incelemelerde bulundu.


Bayraktar, Adıyaman’da taziye ziyaretlerinde bulundu

Yaşanılan deprem felaketinde hayatını kaybeden Adıyaman Ziraat Odası Eski Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Yakup Taş için kurulan taziye çadırını ziyaret eden Bayraktar, başsağlığı dileklerini iletti. Afette yaşamını yitiren Adıyaman Tut Ziraat Odası Başkanı Ahmet Özen için de Çiftlikköy mahallesinde kurulan taziyeyi ziyaret eden Bayraktar, başsağlığı dileklerini acılı aileye iletti.

Bayraktar’a ziyaretlerinde Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri; Çınar Ziraat Odası Başkanı Mehmet Cevat Delil, Yazıhan Ziraat Odası Başkanı Yunus Kılınç, Akdağmadeni Ziraat Odası Başkanı Eyyup Elmalı, Ziraat Odası Başkanları ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Sekreteri Hasan Hüseyin Coşkun eşlik etti.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç