26 Nisan 2024|Cuma,14:51:49
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5123 0,08
EURO
34,8941 0,22
ALTIN
2.455,21 0,78
BİTCOİN
$64.218 0,35
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
16 Eylül 2021 - 16:34
16 Eylül 2021 - 16:342 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Cumhurbaşkanı: Fahiş fiyat artışlarının önüne geçilecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en kısa sürede enflasyonun kontrol altına alınarak, raflardaki fahiş fiyat artışlarının önüne geçileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı: Fahiş fiyat artışlarının önüne geçilecek
Yön Bul Akademi


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2021 Unesco Ahi Evran Anma Yılı-Ahi Evran İzinde Esnaf Buluşması" programında açıklamalarda bulundu.

Ekonomiyle ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, enflasyonun yol açtığı hayat pahalılığının yarattığı sıkıntıları gayet iyi bildiğini söyledi.

"EN KISA SÜREDE ENFLASYONU KONTROL ALTINA ALACAĞIZ"

Maliyetleri düşürme ve fırsatçılarla mücadele mesajını net şekilde veren Cumhurbaşkanı, en kısa sürede enflasyonun kontrol altına alınacağını duyurdu.

Recep Tayyip Erdoğan son olarak, raflardaki fahiş fiyat artışlarının önüne geçileceğini de belirterek, ekonomide atılan adımların yakın zamanda meyvesini vereceğini ifade etti.

"HAYAT PAHALILIĞI KONUSUNDAKİ SIKINTILARI GAYET İYİ BİLİYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

"Ekonomideki son gelişmeleri görüyorsunuz. Dünyanın en yüksek büyüme rakamlarına biz ulaştık. İhracatta rekor üstüne rekor kırıyoruz. İstihdam, salgın öncesinin dahi üstüne çıktı. Yatırımcılarımız üretimi artırmak için makinede, ham madde temininde zorlanıyor. Hazırda paramız veya zahmetsiz para kaynaklarımız olmadığı halde bu başarıları yakaladığımıza özellikle dikkat çekmek istiyorum.

Enflasyonun yol açtığı hayat pahalılığı konusundaki sıkıntıları gayet iyi biliyoruz. Maliyetleri düşürmek ve fırsatçılarla mücadele etmek suretiyle, en kısa sürede enflasyonu da kontrol altına alarak, raflardaki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceğiz."

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç