25 Nisan 2024|Perşembe,02:55:11
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,5676 0,08
EURO
34,9506 0,35
ALTIN
2.426,10 0,12
BİTCOİN
$64.238 3,22
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
20 Temmuz 2020 - 17:02
20 Temmuz 2020 - 17:022 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Davutoğlu açıkladı, Şükür cevap verdi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası ABD'ye kaçan eski futbolcu Hakan Şükür için "FETÖ'nün siyasi ayağı" dedi. Şükür şu ifadelerle yanıt verdi: "Ben hayatımda bu kadar gerizekalı bir ifade görmedim.. Ne siyasi ayağı küçük enişte? Sen ve tayfan yalvararak partinize aldınız."

Davutoğlu açıkladı, Şükür cevap verdi
Yön Bul Akademi


FETÖ davasından hakkında yakalama kararı bulunan ancak ABD’ye kaçan eski futbolcu Hakan Şükür, kendisini “FETÖ’nün siyasi ayağına” örnek gösteren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet davutoğlu’na ağır ifadelerle yanıt verdi.

davutoğlu’nun Cumhuriyet gazetesinde yer alan “FETÖ ile organik bağı olduğu tescil edilmiş siyasetçiler FETÖ’nün siyasi ayaklarıdır. Mesela Hakan Şükür siyasi ayaktı. Başka milletvekilleri de vardı. Görevli olarak gelmişlerdi” sözlerine sosyal medya hesabından yanıtlar veren Hakan Şükür, şunları yazdı:

‘SİZ NE AYAKSINIZ HERKES BİLİYOR’

“Ben hayatımda bu kadar gerizekalı bir ifade görmedim.. Ne siyasi ayağı küçük enişte? Bu ifadeleri şerefli inançlı bir insan söylemez.. Ben, her gün şikayet ettiğin partiden istifa ettim, sen kovuldun. Meydan boş kafanıza göre takılın. Allah belanızı versin inşallah hepinizin. Terbiyesiz herifmişsiniz siz. Düşün yakamdan, daha ne kadar ismimi sömüreceksiniz? Sen ve tayfan sabah akşam yalvararak partinize aldınız. Bu ifadeleri şerefli inançlı bir insan söylemez. Ben kimsenin ayağı değilim. Ülkemin namusu İle emeği ile çalışıp kazanmış ve ülkesine hizmet etmiş biriyim. Partinize alırken siz söylediniz. Ama siz ne ayaksınız herkes biliyor. Yarın bu geri zekalı açıklamaya kendi kanalımda açıklama yapacağım. Bunlar ne kalıpsız, korkak, ne yaptığını bilmez insanlarmış. Terbiyesiz yalancı, iftiracı. Hoş, ne beklenirdi bunlardan? Şaka gibi…”
 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç