27 Nisan 2024|Cumartesi,05:05:04
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$62.566 2,88
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
30 Haziran 2022 - 22:19
30 Haziran 2022 - 22:192 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Ev hayali kurarken parasını almadı iddiası

Adapazarı Atatürk Bulvarı'nda hareketli anlar yaşandı. Bir şirketin 'evim sistemi'ne giren vatandaş, günü gelmesine rağmen parasını alamayınca işyerinin önüne gelerek iddialarda bulundu. Polisin el koyduğu olayda her iki tarafta birbirinden şikayetçi oldu, birlikte polis merkezine gittiler.

Ev hayali kurarken parasını almadı iddiası
Toprak Turizm


Olay, adapazarı'nda şehrin en işlek bulvarlarından biri olan atatürk bulvarı üzerinde meydana geldi.

Halk arasında 'evim sistemi' olarak bilinen faizsiz ev alma, faizsiz taşıt alma gibi isimlerle anılan tasarruf finansman şirketlerden birine kayıt olan vural demir isimli bir vatandaş, ödeme günü gelmesine rağmen şirketten parasını alamadığını öne sürerek, işyeri önüne geldi.

İşyeri önünde iddialarda bulunan vural demir, şirketin yetkilileri tarafından içeri alınmayınca tartışma yaşandı. Polis ekiplerinin el koyduğu olayda şirket temsilcisi, "Biz beyfendiden şikayetçiyiz. Hukuki süreci zaten devam ediyor. Karakola alın ben geliyorum" dedi.

Vural Demir isimli vatandaş tartışma esnasında iddialarını sürdürürken, daha sonrasında her iki tarafta birbirinden şikayetçi olarak, polis merkezinin yolunu tuttu.

Konuyla ilgili konuşan vural demir, "Benim parama el koydular, paramı vermiyorlar. Toplamda 200 bin liralık projeye yazıldım. Sözleşme günüm gelmiş, 2019'dan beri paramı alamamışım, bugün de en son vereceklerdi, aradım halen dalga geçer gibi şu gün vereceğiz bugün vereceğiz diyorlar. Teslimatımı yapmıyorlar. İşyeri önüne geldim, dışarıya atıyorlar beni. Parayı almaya gelince kapıya kadar uğurluyorlar, parayı vermeye gelince dışarı atıyorlar. Ben paramı almak istiyorum. Kimse bu evim sistemine bulaşmasın, herkes uzak dursun." dedi.

Halk54.com

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç