Hırsız kardeşler yakayı ele verdi
Erenler'de bir tekel büfesinin camını kırarak alkol çalan ve daha önceden de hırsızlık suçundan kayıtları bulunan ağabey ve kardeş polis ekiplerince yakalandı.
Edinilen bilgiye göre Erenler ilçesinde gece geç saatlerde Küpçüler Mahallesi'nde bulunan bir tekel büfesine gelen D.G. ve O.G, büfenin camını kırarak içeri girdi. Girdikleri büfe içerisinden alkol çalan hırsızlar olay yerinden kaçtı.
Yaşanan hırsızlığın hemen ardından olay yerinde incelemede bulunan Sakarya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri şahısları çaldıkları malzemeler ile birlikte kısa sürede gözaltına aldı. Yaşları 16 ve 17 olan D.G. ile O.G. isimli şüphelilerin daha önce de hırsızlık suçundan kayıtları bulunduğu öğrenildi.
Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
