26 Nisan 2024|Cuma,11:37:54
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5800 0,29
EURO
35,0516 0,23
ALTIN
2.458,98 0,93
BİTCOİN
$64.409 0,60
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
28 Eylül 2020 - 15:44
28 Eylül 2020 - 15:442 dakika da okunur 1 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
1 yorum

İnfial uyandıran olayda yeni gelişme

Adapazarı İlçesindeki belediye barınağında besleme yapan Sevpati Derneği üyesi bir hayvansever, soruşturma sonucunda para cezasının yanında sorumlu hekime ve personele hayat boyu hayvanlara yaklaşmamaları, hayvanlarla ilgili hiçbir birimde çalışmama cezası verildiğini sosyal medyadan duyurdu.

İnfial uyandıran olayda yeni gelişme
MARMARA GÖZ


Adapazarı ilçesindeki belediye barınağında besleme yapan Sevpati Derneği üyesi bir hayvansever, ölen köpekler araca koyulduğu sırada kameraya çekerek bu anları saniye saniye kaydetti.

Belediye görevlilerinin toprağa gömmek için araca topladığı köpeklerden bir tanesinin hareket ettiğini gören hayvanseverler "Köpekleri canlı canlı gömüyorlar" diyerek tepki gösterdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede viral olarak büyük tepki toplamıştı. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun talimatı üzerine konu hakkında soruşturma başlatılırken Adapazarı Belediyesi tarafından resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapılarak gereğinin yapılacağı belirtilmişti.

SORUŞTURMA SONUÇLANDI

Adapazarı ilçesindeki belediye barınağında besleme yapan Sevpati Derneği üyesi bir hayvansever, soruşturma sonucunda para cezasının yanında sorumlu hekime ve oradaki personele hayat boyu hayvanlara yaklaşmamaları, hayvanlarla ilgili hiçbir birimde çalışmama cezası verildiğini sosyal medyadan şu şekilde duyurdu:

HAYVANLARLA İLGİLİ HİÇ BİR BİRİMDE…

 “Adapazarı belediye barınağında Sevpati tarafından belgelenen vahşet üzerine içişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun görevlendirdiği mülkiye müfettişlerine elimizdeki diğer kanıtları sunup bildiklerimizi belgeler ile paylaşmıştık. Soruşturma sonucunda para cezasının yanında sorumlu hekime ve oradaki personele hayat boyu hayvanlara yaklaşmamaları, hayvanlarla ilgili hiçbir birimde çalışmama cezası verildi. Sorumlu veteriner hekim kültür müdürlüğüne, diğer barınak personeli de başka birimlere gönderildi. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'ya, vahşeti ortaya çıkaran Sevpati’ye bu süreçte bizi destekleyen yurt içinde ve yurt dışındaki hayvansever dostlara, Kihayko başkanımız Metin Yıldırım’a, kihayko il temsilcilerine, Sakarya Doğcankor Derneği Başkanı Özlem Çengel'e çok teşekkür ederiz.”HABERLİSİN

YORUMLAR (1)
tuğba
tuğba

başka birimlerde çalışıyor olmalarına anlam veremiyorum,adamlar resmen katil oluyor siz başarılı bi iş yapmışlar gibi görev değiştirtiyosunuz ne büyük caydırıcı bi çözüm keşke plaket de verseydiniz eksik oldu şimdi

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç