Yusuf Alemdar -  son sözü birlikte söyleyelim
28 Mart 2024|Perşembe,16:51:55
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 28.03.2024
DOLAR
32,3181 0,21
EURO
35,1379 0,05
ALTIN
2.293,12 0,68
BİTCOİN
$70.964 1,06
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaDÖKÜLEN SAÇLARIYLA GÖMÜLMEK İSTEYEN KADIN!5 dakika da okunur
24 Eylül 2020 - 17:14
24 Eylül 2020 - 17:142 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Kan donduran olayda yeni gelişme

Sakarya'da 7 aylık hamile sevgilisinin bebeğini düşürmek için 35 bin lira karşılığında iş arkadaşına darp ettiren sanık ile saldırıyı gerçekleştiren kişi, tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

Kan donduran olayda yeni gelişme
MARMARA GÖZ


Adapazarı ilçesinde Dr. Kamil Sokak’ta geçen Aralık ayında gerçekleşen olayda, 7 aylık hamile olan kadın, gece saatlerinde yürüdüğü sokakta arkasından gelen bir şüphelinin saldırısına uğradı.

Hamile kadını saçından sürükleyerek tekmeleyen saldırgan, sonrasında kadının kolundaki çantasını alarak olay yerinden kaçtı. Olayın arından inceleme Başlatan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayis Şube Müdürlüğü Gasp Büro ekipleri, çantayı boş bir şekilde olayın yaşandığı yerin yakınında buldu.

Olaya ilişkin inceleme başlatan ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek olaya karışan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Hamile kadının ve çevredekilerin ifadesine başvuran polis ekipleri, mağdur kadının erkek arkadaşı ve çocuğun babası olduğu iddia edilen 34 yaşındaki T.O.K. ve Ü.Ö. isimli şahısların bağlantılarını araştırmaya başladı.

İnceleme sonrasında gasp olayını gerçekleştirdiği iddia edilen Ü.Ö. ile aynı yerde çalıştığı T.O.K. polis ekiplerince gözaltına alındı.

35 BİN LİRAYA darp ETTİRMİŞ

Şüphelilerden Ü.Ö. sorgusunda, T.O.K.'nin mağdur kadınla birlikteliklerinden olan çocuğu istememesinden dolayı çocuğu düşürmesi için 35 bin TL karşılığında kadını dövdürmek amacıyla birilerinin arandığını ve olayı kabul ederek saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi.

Olayın ardından tutuklanan iki sanık hakkında Sakarya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Davanın görülmesine başlanırken tutuklu sanıklar, tahliyelerini istedi. Mahkeme heyeti, iki sanığın tutuksuz yargılanmasına karar verirken eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. 
 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç