27 Nisan 2024|Cumartesi,01:16:14
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.953 1,09
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
29 Ocak 2021 - 11:34
29 Ocak 2021 - 11:344 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
4 dakika da okunur
0 yorum

Kenan Sofuoğlu'ndan kiracı açıklaması

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, kiracısı olan bir kadını icraya verip eşyalarını haciz ettirdiği iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Kenan Sofuoğlu'ndan kiracı açıklaması
Toprak Turizm


KOSGEB'den aldığı destekle İstiklal Mahallesi'nde kenan sofuoğlu’nun dükkanını kiralayan A.K. isimli kadının iş yerindeki eşyalarına haciz getirildiği iddialarına ilişkin çıkan haberlerle ilgili Sofuoğlu'ndan açıklama geldi.

"Bugüne kadar hiç kimse ile para için mahkemelik olmadık" diyen kenan sofuoğlu; "Çok kısa ve öz bir açıklama yapacağım. Hakkımda kendini dövdürdüğüm haciz ettirdiğimi iddia eden şahsı tanımıyorum. Tek bildiğim 60 yaş üstü annemin yaklaşık 1 buçuk yıl önce üzerine yürüyüp hakaretler ettiğini ve sabıkalı bir kadın olduğunu duymuştum. Bu olay sonrası avukatımız konuyu yargıya taşımış ve yargıdan çıkan karar uygulanmış. 50 civarında kiracımız var. Bugüne kadar hiç kimse ile para için mahkemelik olmadık. 1 yıldır 1 kuruş talep etmediğimiz kafe ve restoranlar varken sadece 15 bin TL için bunları yapacağımıza inanılması mümkün müdür?" diye konuştu.

Sofuoğlu ayrıca bir kiracılarının kendileri hakkında yazdığı bir yorumu da paylaştı.

DANIŞMANI DA AÇIKLAMA YAPTI

Öte yandan Sofuoğlu'nun kira ilişkilerini yürüten danışmanı Semih Bostanoğlu da konuyla ilgili açıklama yaptı.

Semih Bostanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, söz konusu olaylarda ismi geçen kadının 3 senedir kiracıları olduğunu ve iki yıldır kira ödemediğini söyledi.

Dükkanı pandemi öncesinde de kapalı olmasına rağmen KOSGEB'den kira almaya devam ettiğini belirten Bostanoğlu; "Kira konusunda defalarca konuştuk. Ayrıca zor zamanlarında da maddi destekte bulunduk. Avukatlarımız aracılığıyla pandemiden önce mahkemeye başvuruda bulunmuştuk. Ancak içinde bulunduğumuz salgın durumlarından dolayı mahkeme ileri bir tarihe ertelendi. Geçen hafta da davamız sonuçlandı. Teyzem yani Kenan beyin annesi, kendisi ile bir çok kez konuştu. Ancak sonuç vermedi. Kenan abimin milletvekili olmasından dolayı şahıs sürekli bizi FOX TV'ye çıkmakla tehdit ediyordu. CHP'de tanıdıklarının olduğunu söyleyip konuyu onlara ileteceğini aktarıyordu. Ki bugün gördüğümüz üzere maalesef sayın Özgür Özel Kenan abimden olayı doğrusunu öğrenmeden siyasetle tamamen alakasız bu konuyu Meclis gündemine taşıdı" dedi.

"BİZİM NASIL BİR İNSAN OLDUĞUMUZU DİĞER KİRACILARIMIZ ÇOK İYİ BİLİRLER"

"Teyzemin son kez kendisi ile görüşmesini istedim" diyen Bostanoğlu, şunları kaydetti; "Bu görüşme esnasında teyzemin üzerine yürüyüp küfürler etmiştir. Sonrasında da kendisine zarar verip darp raporu almıştır. Teyzem bu olayla ilgili de kendisine dava açmış olup teyzemin de darp olayıyla alakası olmadığı ispatlanmıştır.

kenan sofuoğlu'nun 50'ye yakın kiracısı vardır. Kendisi bu kiracıların hiç birini tanımamaktadır. Bütün gayrimenkul işlerini takip eden vekaleten sözleşmeleri de ben yapmaktayım. Bizim nasıl bir insan olduğumuzu diğer kiracılarımız çok iyi bilirler. Bu şahıs pandemiden önce dükkanını faaliyetsiz bir şekilde sürdürmekteydi. Biz üzerimize düşeni yapıp tüm dünyayı etkileyen bu süreçte kiracılarımıza aylarca maddi destekte bulunduk.
 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç