satso2025
02 Mayıs 2025|Cuma,01:31:50
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 02.05.2025
DOLAR
38,5710 0,34
EURO
43,6201 0,16
ALTIN
4.017,42 0,34
BİTCOİN
$96.554 2,05
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer AytaçBegüm GENCER AYTAÇ3 dakika da okunur
08 Haziran 2022 - 14:15
08 Haziran 2022 - 14:1550 saniye de okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
50 saniye de okunur
0 yorum

Keneden ölenlerin sayısı 6’ya yükseldi

Sivas’ta KKKA tanısı konulan bir hastanın daha vefat etmesiyle, ilde bu yıl kene ısırması sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı altıya yükseldi.

Keneden ölenlerin sayısı 6’ya yükseldi
Toprak Turizm Yeni


Kelkit Vadisi’nde havaların ısınması ile kene kabusu yeniden başladı. kene teması sonrası Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) tanısı ile sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören bir kişi hayatını kaybetti. Vefat eden hastayla birlikte sivas'ta bu yıl KKKA nedeniyle ölenleri sayısı altıya yükseldi.

ATEŞLENİNCE HASTANEYE KALDIRILD


Kızılcakışla köyünde ikamet eden 82 yaşında ki İ.Ç.’ye evinin bahçesinde kene yapıştı. keneyi kendi imkanlarıyla çıkaran İ.Ç., ateşlenmesinin ardından yakınları tarafından sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşlı adam beş gün boyunca verdiği hayat mücadelesini kaybetti. İ.Ç.’nin cenazesini teslim alan yakınları defnedilmek üzere Kızılcakışla köyüne götürdü.

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç