26 Nisan 2024|Cuma,14:56:18
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,5172 0,09
EURO
34,8827 0,25
ALTIN
2.453,11 0,69
BİTCOİN
$64.224 0,57
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
15 Temmuz 2022 - 21:17
15 Temmuz 2022 - 21:1750 saniye de okunur 2 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
50 saniye de okunur
2 yorum

Melen Baraj inşaatında şok; Firma iş bıraktı

Kocaali ilçesi Ortaköy bölgesinde İstanbul’un artan su ihtiyacını karşılamak için inşasına başlanan Melen barajı “ödenek ve hakedişler karşılanmadığı İçin” yüklenici firma tarafında DSİ ile yapılan sözleşme tek taraflı olarak iptal edildi.

Melen Baraj inşaatında şok; Firma iş bıraktı
Toprak Turizm


Edinilen bilgiye göre uzun süredir ödenek sorunu yaşayan firma, hükümet nezdinde konuya çözüm bulma gayretleride sonuçsuz kalınca  şirket çareyi işi bırakmakta buldu.  DSİ’de ödenek sorunu  olduğu için  hak ediş ve ödenek sorununa çözüm bulamayan şirket işi bıraktı.

Şirket yaptığı  sözleşmelerden doğan hakları gereği  Melen Baraj bölgesinden  iş makinelerini, araç parkını ve tüm personelini melen baraj sahasından tahliye etmeye başladığı bilgisine ulaşıldı.  

Bilindiği üzere Melen barajda ilk gövde inşaası bitiminden sonra, ana gövdede çatlak oluşmuştu.  Bunun üzerine DSİ yeni bir ihale yaparak gövdenin güçlendirilmesi için çalışma başlatmıştı.  melen barajı'nın akıbeti ihaleyi alan firmanın ödenek yokluğu nedeniyle  işi bırakması sonucu belirsizliğini koruyor.  

YORUMLAR (2)
Haklı
Haklı

Ana gövdede, şu tutmadan çatlak oluşmuş. Bu firma, zaten kovulması lazım. Ne demek işi bıraktı. İşin içine etmiş, üste birde para istiyor.

CEVAPLA

Krall
Krall

İşi bırakıp tekrar işe başlarsanız ak sizin gibi firmanın o ihaleyi almak için kimlerin hakkını yediniz şimdi menfaattinizmi çarpıştı işi fesh ettiniz yavşaklar halkın parasıyla cirit attın zaman gelince halk sizi sevecekkkkk

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç