07 Temmuz 2025|Pazartesi,00:14:05
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 30.06.2025
DOLAR
39,9027 0,01
EURO
46,8704 0,06
ALTIN
4.225,05 0,58
BİTCOİN
$107.540 0,16
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA KENTSEL DÖNÜŞÜM3 dakika da okunur
04 Ocak 2021 - 18:18
04 Ocak 2021 - 18:181 dakika da okunur 1 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm Yeni
  • PAYLAŞ
1 dakika da okunur
1 yorum

Nihat Kobal hayatını kaybetti

Bir süre önce koronavirüse yakalanan ve iyileşen Sakarya Kasaplar Odası Başkanı Nihat Kobal, an gelişen rahatsızlık sonucu kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Nihat Kobal hayatını kaybetti
Toprak Turizm Yeni


Bir süre önce koronavirus">koronavirüse yakalanan ve iyileşen Sakarya Kasaplar Odası Başkanı nihat kobal, kalp krizi sonucu kaldırıldığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Türkiye Kasaplar Besiciler Et ve Et Ürünleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı 31 yıldır Sakarya Kasaplar Odası Başkanı nihat kobal, 15 Aralık'ta koronavirus">koronavirüse yakalanmıştı.

 İlaç tedavisine başlanan Kopal, evinde karantinaya alınmıştı. koronayı yenen Kobal, bugün aniden rahatsızlandı.
Kalp krizi geçiren Kobal, Ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kobal, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve bir çok kişi vefat haberi üzerine hastaneye geldi.

Yakınları ölüm haberiyle üzüntüye boğuldu. Nihat Kopal’ın cenazesi yarın (Salı Günü) Mithatpaşa Mahallesi’ndeki evinin bahçesinde saat 12.00’de kılınacak cenaze namazı sonrasında Emirdağ Mezarlığı’nda toprağa verilecek. 

YORUMLAR (1)
Abdulkadir
Abdulkadir

Güzel insandı güler yüzlüydü yardımseverdi candandı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok üzüldük

CEVAPLA

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'he.etiketid' in 'WHERE'
Aramaktan Vazgeç