20 Nisan 2024|Cumartesi,12:46:03
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 20.04.2024
DOLAR
32,5004 0,08
EURO
34,6901 0,12
ALTIN
2.496,45 0,48
BİTCOİN
$63.604 1,83
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
10 Ağustos 2020 - 22:32
10 Ağustos 2020 - 22:322 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

O caddeyi kullannalar dikkat, yarından itibaren kapanıyor

SGK Köprülü Kavşağı projesi kapsamında yapılacak çalışmalar nedeniyle Orhangazi Caddesi’nin Tek Kavşağı ile SGK Kavşağı arası 11 Ağustos Salı günü 10.00 itibariyle trafiğe kapatılacak. Şehir merkezine gidişlerde Yavuz Selim ve Uluyol Caddelerinin yanı sıra kısa süre önce yenileme çalışmaları tamamlanan Fatih Caddesi de alternetif güzergâh olarak kullanılabilecek. Serdivan ve Devlet Hastanesi’ne gidişlerde ise Kışla Caddesi diğer bir alternatif olacak.

O caddeyi kullannalar dikkat, yarından itibaren kapanıyor
Yön Bul Akademi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ulaşım geleceğinde büyük rol üstlenecek SGK Köprülü Kavşağı çalışmaları nedeni ile Orhangazi Caddesi’nin Kışla Caddesi ile SGK Kavşağı arası 11 Ağustos Salı günü bir hafta süreyle trafiğe kapatılacak. Şehir merkezine ulaşımlar farklı alternatiflerden gerçekleştirilebilecekken, Serdivan bölgesine geçişler ise Kışla Caddesi’nden sağlanacak.

Alternatif güzergâhlar

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “SGK Köprülü Kavşak projesi kapsamında başlatılan çalışmalar nedeniyle Orhangazi Caddesi’nin Tek Kavşağı ile SGK Kavşağı arası trafiğe kapatılacaktır. Şehir merkezine gidişlerde Yavuz Selim ve Uluyol Caddelerinin yanı sıra kısa süre önce yenileme çalışmaları tamamlanan Fatih Caddesi de alternetif güzergâh olarak kullanılabilecek. Serdivan ve Devlet Hastanesi’ne gidişlerde ise Kışla Caddesi diğer bir alternatif olacak. Araç sürücülerimizin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, alternatif güzergâhları kullanmaları önemle rica olunur. Tüm vatandaşlarımıza hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz” denildi.

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç