15 Ocak 2025|Çarşamba,15:09:17
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 15.01.2025
DOLAR
35,4833 0,01
EURO
36,5880 0,00
ALTIN
3.066,55 0,43
BİTCOİN
$96.693 0,21
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer AytaçARABULUCULUK VE UZLAŞTIRMA NEDİR?4 dakika da okunur
08 Temmuz 2024 - 22:55
08 Temmuz 2024 - 22:551 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
MARMARA GÖZ
  • PAYLAŞ
1 dakika da okunur
0 yorum

Okulda Verilecek Hurdaların Sakarya da Satıldığı İddiası

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessese Müdürlüğü’nden bir liseye verilmek üzere çıkışı yapılan hurdaların Sakarya'da bir hurdacıya satıldığı öne sürüldü.

Okulda Verilecek Hurdaların Sakarya da Satıldığı İddiası
MARMARA GÖZ


türkiye taşkömürü kurumu (TTK) teftiş kurulu tarafından yapılan hurda Yolsuzluğu iddialarına yönelik yapılan idari soruşturmada 18 kişiye ceza verildi.

Üzülmez Müessesesinde bulunan hurdaları Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi'ne eğitim amaçlı verdikleri iddia edilen, ancak sakarya'da bir hurdacıya satıldığı ortaya çıkan malzemelerle ilgili soruşturma tamamlandı.

Soruşturma sonucunda 18 kişiye maaşlarının 8'de 1'i oranında aylıktan kesme cezası verildi.

SAHTE EVRAK DÜZENLENMİŞ

TTK teftiş kurulu tarafından yapılan incelemede ceza alan 18 kişinin Teknik ve Anadolu Meslek Lisesine verilen ve satılan milyonlarca liralık hurdayı kuruma geri alınmış gibi gösterilerek sahte evrak düzenledikleri ortaya çıktı.

Teftiş Kurulu idari soruşturmanın ardından adı geçen 18 kişi hakkında adli soruşturma başlatılması için ise suç duyurusunda bulunacak.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç