26 Nisan 2024|Cuma,00:38:25
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 26.04.2024
DOLAR
32,4890 0,01
EURO
34,9118 0,17
ALTIN
2.439,53 0,14
BİTCOİN
$65.060 1,01
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
19 Kasım 2020 - 13:26
19 Kasım 2020 - 13:262 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Polisten kurtarma operasyonu

Kaynarca İlçesinde 17 Kasım gecesi saat 23.00 sularında çalıntı plakalı otomobili durduran polis ekipleri, arka koltukta el ve ayakları bağlı halde bir şahsın kaçırıldığını fark etti. Şahsın, İstanbul’dan kaçırılarak Sakarya’ya getirildiği öğrenilirken olayın aslı ise ifadede ortaya çıktı.

Polisten kurtarma operasyonu
Yön Bul Akademi


Haberlisin'den Murat Hazar'in haberine göre, İstanbul’da yaşayan Suriye uyruklu M.H. (45) isimli şahıs, kendisini kaçak yollarla Almanya’ya götürebileceğini söyleyen Suriye Uyruklu A.S. (20) ile 8 bin Euro karşılığında anlaştı. M.H.’den ön ödeme isteyen A.S., olumsuz cevap alınca arkadaşlarıyla birlikte otomobil kiralayarak M.H.’yi elini, ayaklarını ve ağzını bağlayarak kaçırdı. Kiraladıkları otomobille yakalanacaklarını düşünen A.S., ismi öğrenilemeyen arkadaşlarına aynı marka ve modelde başka bir otomobilin plakasını çaldırarak kullandıkları araca taktırıp İstanbul’dan Sakarya’ya doğru yola çıktı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Plakası çalınan otomobil sahibinin durumu polise bildirmesinin ardından Emniyet Genel Müdürlüğü Plaka Takip Sistemi (PTS) üzerine çalıntı olarak kaydedilen plakanın Sakarya’nın Kaynarca İlçesinde olduğunu fark eden Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaynarca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalıntı plaka takılı otomobili durdurdu.

Araç sürücüsünü A.H.’yi gözaltına alan polis ekipleri, aracın arka koltuğunda el ve ayakları bağlı şekilde duran M.H.’yi görünce şok oldu. Gözaltına alınan şahısların Kaynarca İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülerek ifadesi alınınca gerçek ortaya çıkarken yaşanan olayın çalıntı plakalı otomobilin durdurulmasıyla ortaya çıktığı öğrenildi. polis ekiplerinin otomobili durdurması ve şahısları gözaltına alma anları ise bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

ORMANLIK ALANA ATACAKLARMIŞ

Gözaltına alınan A.S.’nin ifadesinde, kendilerine para vermeyi kabul etmeyen M.H.’yi korkutmak için arkadaşlarıyla birlikte kaçırdıkları, Kaynarca İlçesindeki bir ormanlık alanda darp ederek burada bırakmaya geldiklerini söylediği öğrenilirken, polis ekiplerinin otomobili durdurmasından önce otomobilden inen ve kayıplara karışan A.S.’nin 2 arkadaşının yakalanması için ise çalışma başlatıldığı öğrenildi.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç