Sakarya Nehri'nde korkutan manzara

Alifutapaşa Mahallesinde tarihi Alifuatpaşa köprüsü altında Sakarya nehrinde yüzlerce balık ölerek su yüzüne çıktı. Kıyıya vuran yüzlerce balığı gören vatandaşların ihbarı üzerine konu Sakarya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne aktarıldı.

Geyve Belediyesi hoparlörlerden Sakarya Nehrinde ölü balıkların alınıp yenmesinin tehlikeli olabileceğini belirterek vatandaşları uyarıldı.

Su seviyesinin düşük olmadığı bu mevsimde balıkların bu şekilde karaya vurarak ölmeleri balık tutkunları ile vatandaşları bir hayli üzdü.

Sakarya nehirde yaşanan balık ölümlerinin neden kaynaklandığı Sakarya Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin aldığı numunelerin incelenmesi ve yapılacak tahkikat sonunda anlaşılacak.

Geyvemedya.com