27 Nisan 2024|Cumartesi,17:43:18
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.199 1,76
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
20 Ocak 2023 - 17:43
20 Ocak 2023 - 17:432 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Yön Bul Akademi
  • PAYLAŞ
2 dakika da okunur
0 yorum

Gurbetçilerden Akyazılı çocuklara spor malzemesi yardımı

Çocukları patlak topla oynarken gören Akyazılı gurbetçi, arkadaşlarının da desteğiyle çocuklara spor malzemesi desteğinde bulundu.

Gurbetçilerden Akyazılı çocuklara spor malzemesi yardımı
Yön Bul Akademi


almanya'da havalimanında çalışan gurbetçi tuncay kanmaz, tatil için geldiği memleketi Akyazı Taşburun'da çocuklar patlak topla oynadıklarını gördü.

Bundan etkilenen Kanmaz, yardım için kolları sıvadı. almanya'ya döndüğünde arkadaşları ile görüştü. Arkadaşlarının de desteği ile öğrenciler için spor malzemeleri alındı. 
Kanmaz, Türkiye'ye gelerek spor malzemelerini çocukların öğrenim gördüğü Taşburun İmam Hatip Ortaokulu ve İlkokulu'na teslim etti. 

Kanmaz; "Allah razı olsun kendi çevremdeki arkadaşlar duyarlı davrandılar. Her biri okula birer set hediye ettiler. 12,13 bin liralık yardım yaptık. İhtiyaç olan her şeyi aldık. 

Onların vesilesiyle de geldik. Çocuklarımızı sevindirdik.  Müdür beyde çok ilgilendi, köyün muhtarı ilgilendi. Top sahamızıda yapacağız inşallah. Haftaya bitecek daha sonra  voleybol sahamızın filesini hazırladık. Belediye başkanı ile konuşup zemini de yaptıracağız ilerki dönemde. 
Spor malzemesi olarak ve daha sonra tekrardan eksik olması durumunda ilgileneceğiz. Söz verdik kendilerine. Onlarda bize ulaşacaklar  

Öğrenciler heyecanla karşıladılar. Özellikle kız öğrencileri düşündük. Onlara badminton seti aıldık. çünkü sade top olmaz diye düşündüm.İnşallah daha ileride bunların formasını organize yapacak arkadaşlar olacak. Sadece okullara değil derneklere de yardım yapıyoruz. Çocuklarla alakalı her kurumun içerisinde varız. Yardım yapam arkadaşlar da almanya Köln  Havalimanı işçileri ve Akyazı'nın bir kaç esnafı da yardımları oldu"

 

 

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç