SATSO Başkanı Altuğ 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı
Sakarya Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.
“Toplumumuzun doğru, tarafsız ve zamanında bilgiye ulaşmasının en önemli güvencesi olan kıymetli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.
Dünyadaki gelişmeleri iyi okuyan, halkı doğru ve eksiksiz bilgilendiren, sağlıklı bir kamuoyunun oluşmasına katkı sağlayan medya, demokratik bir toplumun da olmazsa olmazıdır. Kıymetli gazetecilerimiz kamuoyunun sesi oldukları bu önemli mesleklerini çoğu zaman zor şartlar altında, gece gündüz demeden fedakârca icra etmekte, toplumun doğru bilgilenmesi adına büyük bir emeği ortaya koymaktadır. Bu yönüyle gazetecilik, büyük bir sorumluluk ve güçlü bir vicdan gerektiren onurlu bir meslektir.
Ülkemiz için olduğu kadar Sakarya’mız için de basınımız çok kıymetlidir. Çünkü yalnızca bir haber değil aynı zamanda yerel hafızanın oluşmasına da en çok katkı verenlerin başında gelmektedirler. Üreten şehir Sakarya’mızın ulusal anlamda da marka değerinin yükselmesi, bilinirliğinin artması da basın mensuplarımız ile mümkün olmaktadır.
SATSO olarak her zaman kıymetli basın mensuplarımızı şehre hizmette en önemli paydaşlarımız arasında görüyoruz. Faaliyetlerimiz ve projelerimiz onların da desteğiyle kamuoyunda karşılık bulmaktadır. Bu nedenle emeklerini her zaman önemsiyoruz.
Tüm bu duygu ve düşüncelerle mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini özveriyle yerine getiren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü içtenlikle kutluyor, vefat eden basın mensuplarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

