27 Temmuz 2024|Cumartesi,08:50:12
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.07.2024
DOLAR
32,9449 0,11
EURO
35,7631 0,26
ALTIN
2.529,53 0,87
BİTCOİN
$67.980 1,43
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Ş. Mahir Tuna
Ş. Mahir TunaKIYMETİ BİLİNMEYEN BAYRAM GECESİ!5 dakika da okunur
11 Haziran 2024 - 17:19
11 Haziran 2024 - 17:193 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

SATSO Yaza Merhaba Konseri'nde sanat rüzgarı esti

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından “Yaza Merhaba” konseri tertip edildi.

SATSO Yaza Merhaba Konseri'nde sanat rüzgarı esti
Toprak Turizm


2008 yılından bu yana SATSO bünyesinde sanat faaliyetlerini gerçekleştiren Şef Hamdi İtil yönetimindeki SATSO Türk Müziği Topluluğu ve konuk TRT Sanatçısı Seda Gökkadar katılımcılara neşeli ve sanat dolu bir akşam yaşattı.

Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan’ın ev sahipliğindeki konser etkinliğine SAÜ Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya Barosu Başkanı İlknur Ebiz Yıldız, Sakarya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bekir Uztürk, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, ASKON Sakarya Şube Başkanı Halil Erol, ETD Sakarya Şube Başkanı Şamil Dedeoğlu, SAKİKAD Başkanı Nagihan Aygün, SAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu, Resmi Kurumların İl Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ile Temsilcileri, SATSO Yönetim Kurulu,  Meclis üyeleri, Tabii meclis üyeleri, komite üyeleri, kadın ve genç girişimciler kurulları, komisyon üyeleri, SATSO üyeleri ve çok sayıda davetli ile basın mensupları iştirak etti.

İki bölümden oluşan SATSO Yaza Merhaba Konseri, Şef Öğr. Gör. Hamdi İtil yönetimindeki SATSO Türk Müziği Topluluğu’nun orkestra gösterisi ile başladı. Sazendeler eşliğinde koro ve solo şarkılarla müzikseverlere keyifli anlar yaşatıldı.

Programın ikinci bölümünde TRT Sanatçısı Seda Gökkadar SATSO Türk Müziği Topluluğu ile sanatseverler keyifli bir zaman geçirdi.

Sahne gösterisinin ardından katılımcıları selamlamak adına kürsüye çıkan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz konser etkinliğimizde değerli il protokolümüz ve kıymetli misafirlerimizin katılımıyla sanat dolu bir akşam geçirdik. 2008 yılından bu yana Odamız bünyesinde sanat faaliyetlerini yürüten Türk Müziği Topluluğumuz ve konuk TRT Sanatçısı Seda Gökkadar’ın performansları ile Türk Müziğinin seçkin eserlerini dinledik.  Şef Hamdi İtil’e ve yönetimindeki SATSO Türk Müziği Topluluğumuza, konuk sanatçımıza teşekkür ediyorum.

Tüm davetlilerimize, katılımlarıyla bu etkinliği onurlandırdıkları için içten teşekkürlerimizi sunarız. Biz, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak zaten ticaret ve sanayinin içindeyiz. Misyon olarak, Sakarya’nın sadece ticaret ve sanayide değil kültür ve sanat da üreterek kimlik kazanan bir il olması için gayret edeceğiz.

Etiketler :
YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç