SATSO'da seçim heyecanı başladı

SATSO’da Başkan Mahmut Kösemusul’un yanı sıra Meclis Başkanı Akgün Altuğ’da başkanlık için ter dökecek. STB’de ise mevcut Başkan Cevdet Mete ile aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olan Adem Sarı başkanlık kıyasıya bir rekabete girmesi bekleniyor.

SATSO’da 6 bin 332 üye 5  kişilik komite için iki, 7 kişilik komite için de üç meclis üyesi olmak üzere 34 komiteyi oluşturacak üyeler için sandık başına gidecek. Saat 09.00’da başlaşacak olan seçim akşam 17.00’da  sona erecek.

SATSO’da daha sonra seçilecek 87 meclis üyesi yönetim kurulu ve meclis başkanını belirleyecek. Bugün yoğun güvenlik önemleri altında olması beklenen seçimler için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Borsa’da 2 aday

Sakarya Ticaret Borsası (STB)’de ise bin civarındaki üye, 7 komiteyi oylarıyla belirleyecek. 20 kişilik meclis üyesi yine bugün yapılacak seçimle yönetim kurulunu seçecek. Çekişmeli geçmesi beklenen seçimde mevcut  Başkan Cevdet Mete’nin yanı sıra Adem Sarı’nın da başkanlığa aday olması bekleniyor.