25 Nisan 2024|Perşembe,19:02:20
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 25.04.2024
DOLAR
32,4901 0,15
EURO
34,9268 0,28
ALTIN
2.434,82 0,48
BİTCOİN
$64.026 0,83
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
23 Temmuz 2020 - 18:02
23 Temmuz 2020 - 18:025 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
5 dakika da okunur
0 yorum

Şiar'ın ölümünde şoke eden iddialar...

Kocaali'de evlerinde çıkan yangında öldüğü iddia edilen 9 yaşındaki oğlu Şiar Kılıç'ın babası oğlunun şüpheli ölümünün netlik kazanması için araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Şiar'ın ölümünde şoke eden iddialar...
Toprak Turizm


Kocaali'de evlerinde çıkan yangında öldüğü iddia edilen 9 yaşındaki oğlu Şiar Kılıç'ın babası oğlunun şüpheli ölümünün netlik kazanması için araştırmacı gazeteci Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Anne Gülizar Amanet ve eşi Hami Kıcı'nın çocuğu dövdükleri, çeşitli işkenceler uyguladıkları ve öldürdükten sonra yangını bilerek çıkardıkları iddiaları kan dondurdu.
Geçtiğimiz nisan ayında Sakarya’nın Kocaali ilçesinde, yangın çıkan evde mahsur kalan 9 yaşındaki Şiar Kılıç, yaşamını yitirmişti. Olaydan aylar sonra Müge Anlı programına katılan Şiar Kılıç’ın babası oğlunun yangından önce öldürülmüş olabileceğinden şüphelendiğini dile getirdi. Programa katılan Anne Gülizar Emanet’in sözleri ise şoke etkisi yarattı. 'Oğlumun 13 yaşına gelmeden öleceğini rüyamda' gördüm diyen Gülizar Amanet, sosyal medyada tepki çekti.

“13 YAŞINA GİRMEDEN ÖLECEK"

Müge Anlı canlı yayınına katılan baba, dede ve babaanne, Müge Anlı'dan yardım isterken, Gülizar Amanet’in aynı evde yaşadığı Hami Kıcı, canlı yayına bağlandı. Hami  Hami Kıcı'nın, "Gece 23.00 sıralarında Şiar uyumak için bitişiğimizdeki eve geçti. Gülizar zaten daha önce, 'Şiar 13 yaşına gelmeden ölecek' demişti." sözleri şoke etkisi yarattı.

ŞÜPHE BIRAKAN İDDİALAR

Olaya tanık olan bir izleyicinin “yangından cesedi çıkarılırken, Şiar Kılıç'ın el ve ayak bilekleri yoktu.” Sözleri ise şüphe bıraktı. Konuyla ilgili bir diğer iddia ise Hami ve Gülizar Amanet’in kavga ettiği, araya giren Şiar Kılıç’ın yere düşüp bir daha hareket etmediği. Canlı yayına telefonla bağlanan ve isimlerinin gizli tutulmasını isteyen izleyiciler küçük çocuğunun gizemli ölümünden anne ve üvey baba Hami Kıcı'yı sorumlu tuttu. İddialar "9 yaşındaki çocuğun ölümüne yangın süsü mü verildi?" sorusunu düşündürdü.

"PARA KARŞILIĞI CİNSEL İLİŞKİYE GİRİYOR"

Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayında bir izleyicinin telefona bağlanması ve anne Gülüzar Amanet hakkında iddialarda bulunması stüdyoyu karıştırdı. İzleyicinin iddiasına göre; "Çocukları parka bırakıyor, sonra çay bahçesine gidiyor ve 10 dakikada bir başka adamlar masasına geliyor, para karşılığı birlikte oluyor..." iddiaları çocuğun ölümü ile ilgili yeni detayları da beraberinde getirdi.

"ÇOCUKLARIN HEPSİNDE YARA İZLERİ VAR"

Şiar'ı annesi Gülüzar Amanet'in ve Hami Bey'in dövdüğü iddiaları şoke etti. Öte yandan Şiar Kılıç'ın her yerinde yara izi olduğu ve her yerinden kanlar geldiği iddiası şoke etti. Evin duvarlarında yer alan kan izleri bu iddiaları güçlendirirken anne Gülizar Amanet ve Hami Bey bu iddiaları kabul etmedi. Beykoz'da doğup büyüyen anne Gülüzar Amanet 2 yıl içerisinde birçok ev değiştirmiş ve bu ev değişimlerinde eski eşi Samet ile onun yeni sevgilisi Sedef de yer alıyor. Şu an ise koronavirüsü nedeniyle Sakarya'da yaşamaya devam eden aile kendisine yöneltilen suçları kabul etmezken Şiar Kılıç'ın nasıl öldüğü hala bilinmiyor. Öte yandan annenin dengesiz ve çelişkili ifadeleri şüpheleri arttırıyor. Anne Gülüzar Amanet bir bölümde Şiar çok sessiz sakin derken bir başka bölümde ise hiperaktif ve çok hareketli olduğundan bahsediyor.
"DUVARLAR HEP KAN LEKESİYDİ"

Şiar Kılıç'ın annesi Gülüzar Amanet'in evini temizlemeye giden kadın, Müge Anlı'da korkunç iddialarda bulundu. "Evi temizleyen kişiyim, evde her şey kandı. Çekyat ve duvarlarda hep kan vardı. Duvarda kanlı parmak izleri vardı onları duyla temizleyebildim. Çocuklarının tuvaletini de hep çuvala yaptırmış. Zaten çocuklar yara bere içerisindeydi, evi de pisti" diyen kadının sözleri Müge Anlı'yı çileden çıkardı.

BUSE VAROL MÜGE ANLI'YI ARADI!

Ünlü türkücü Alişan'ın eşi Buse Varol'un bile kendisini aradığını belirten Müge Anlı, Buse Varol'un, Şiar'ın annesi Gülüzar'ın, çocukları Beykoz'daki pazarda bir gün kafası bir gün bacağı sarılı bir şekilde dilendirdiğini söylediğini ifade etti.

ŞİAR KILIÇ YANGINDAN ÖNCE Mİ ÖLDÜ?

Beykoz muhtarı Müge Anlı'ya konuştu. "Çocuklara karı-koca şiddet uyguluyorlardı. Biz Şiar'ın yangından önce öldüğünü, yangının da cinayeti gizlemek için çıkarıldığını düşünüyoruz." dedi. Kocaali muhtarı ise, "Ailenin yangını görmemeleri mümkün değil" sözleri ile dikkat çekti.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

İLGİLİ HABERLER

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç