27 Nisan 2024|Cumartesi,15:29:36
 
  • HAVA DURUMU:
  • Parçalı Bulutlu
PİYASALAR Güncelleme : 27.04.2024
DOLAR
32,4375 0,15
EURO
34,7411 0,66
ALTIN
2.439,70 0,14
BİTCOİN
$63.068 1,96
HAFTANIN POPÜLER YAZARI
Av. Begüm Gencer Aytaç
Av. Begüm Gencer Aytaç5 SORUDA ORTAKLIĞIN GİDERİLMESİ (İZALE-İ ŞÜYU) UYUŞMAZLIKLARINDA ARABULUCULUK3 dakika da okunur
28 Mart 2024 - 20:39
28 Mart 2024 - 20:393 dakika da okunur 0 yorum Koleksiyona EkleŞİKAYET BİLDİR
Toprak Turizm
  • PAYLAŞ
3 dakika da okunur
0 yorum

Çelik Sakarya'da destek topladı

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ve TBMM KEFEK Başkanı ve Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan ile birlikte Sakarya'da yoğun bir gün geçirdi. Çelik, ziyaretleri sırasında vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Çelik Sakarya'da destek topladı
Toprak Turizm


Yoğun programa Sakarya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ziyaretiyle başlayan, Kıran, Erdoğan ve Çelik, burada yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra girişimci kadınların ürünlerini sergilediği SAKİKAD Ramazan Etkinlikleri Çarşısı'nı ziyaret ederek stantları gezip girişimci kadınlarla sohbet edildi ve ürünleri incelendi.

Vatan Mahallesi'nde vefat eden bir vatandaşın cenazesine de katılıp taziyelerin iletilmesinin ardından, Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın ailesi de ziyaret edilerek şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine de başsağlığı dilekleri iletildi.

Muradiye Camii Geleneksel İftar Programı'na da katılan Çelik, burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Çelik, "Ramazan ayı, paylaşmanın ve yardımlaşmanın ayıdır. Bu mübarek ayda bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeliyiz." dedi.

Osman Çelik, son olarak Cadde54 Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Çeşme Kahve adlı işletmenin açılış programına katılarak, iş yeri sahiplerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yeni Sosyal Hizmet Merkezleri Açılacak

Yoğun bir gün geçiren Çelik, ziyaretleri sırasında kendisine gösterilen ilgi ve alaka için vatandaşlara teşekkür etti. Çelik, " Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız ile yakın iş birliği içerisinde serdivan'da ihtiyaç sahibi ailelere ve dezavantajlı gruplara daha fazla destek olacağız. Yeni sosyal hizmet merkezleri açarak, sosyal yardımların daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasını sağlayacağız. serdivan'a hizmet etmek için yola çıktık. Bu vesileyle hemşehrilerimizle bir araya gelme imkânı bulduk. Göstermiş oldukları ilgi ve alaka için kendilerine teşekkür ediyorum. " dedi.

Çelik’in serdivan’a Çok Büyük Katkıları Olacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, serdivan'a hizmet etmenin şeref olduğunu belirterek, "Osman Çelik'in serdivan'a çok büyük katkıları olacağına inanıyoruz. Projelerini inceleme fırsatı bulduk. Yaşlı bireylerin veya engellilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak tasarlanmış ve donatılmış tesisler olan Yaşlı ve Engelsiz Bakımevi projesini çok başarılı bulduk ve her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirttik. Umuyoruz ki serdivan halkının desteğiyle yeni dönemde birbirinden güzel projelerini hayata geçirecek." dedi.

serdivan Daha da Güzelleşecek

TBMM KEFEK Başkanı ve Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan da Osman Çelik'in serdivan için doğru isim olduğunu vurgulayarak, "Osman Çelik tecrübesi ve azmiyle serdivan'ı daha da güzelleştirecek, buna inanıyoruz. Halkımıza güvenimiz tam. Kendisine çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyorum." diye konuştu.

YORUM YAP
Adınızı yazınız
Yorumunuzu yazınız!

Etiketlere göre arama:

Aramaktan Vazgeç